• Menu
  • Menu

La patru ani de Lipa-Lipa câștigă cu Fly-Go un City Break de două persoane la Roma

Update: am hotărât să prelungim înscrierile până luni, 1 August și tot luni facem și un live de extragere. Ne vedem live pe pagina de Facebook LipaLipa luni de la ora 12:00, ora României! Să sperăm doar că nu plouă și că merge decent internetul!

Pentru că se fac 4 ani de lipa-lipa, alături de cei de la FlyGo Voyager, vă facem cadou un City Break de două persoane la Roma! Regulile nu sunt complicate și sper să ne cunoaștem mai bine. Și între noi, dar să și intrați puțin în universul www.fly-go.ro.

Acum patru ani pregăteam de zor ideea unui blog doar de călătorii. Era după o perioadă destul de lungă în care avusesem un blog personal, dar pe care nu prea mai scriam. Nici nu mai aveam chef să scriu, nu mă mai regăseam acolo.

Din prima zi în care am dat publish primului articol aici am simțit valul de adrenalină, eram extrem de încântată, nerăbdătoare să citesc părerile oamenilor și foarte fericită să îi văd că reacționează!

De acum patru ani simt că am crescut mult și sper că reușesc să vă amuz sau relaxez, poate să vă scot și câte un zâmbet. Dar cel mai mult mă bucur că tot creștem împreună! Ăsta e unul dintre lucrurile cu care mă mândresc mereu! Cititorii mei! VOI!

Așa că deseori încerc să vă recompensez. De data asta un norocos va câștiga un City Break de două persoane la Roma! Ca să îți faci o idee poți arunca un ochi aici.

Câștigătorul o să fie anunțat pe data de 1 sau 2 august, prin tragere la sorți! Perioada în care puteți profita de City Break este opțională – Septembrie, Octombrie, jumătatea lui Noiembrie, voi alegeți și discutăm după validarea câștigătorului în funcție și de preferințele voastre.

Vă puteți înscrie în concurs până la data de 28 iulie!

Ce trebuie să faceți?

  1. Pentru că îmi place modul în care comunică cei de la Fly Go Voyager și cred că merită să îi descoperiți, trebuie să le dați like paginii de Facebook și să dați like și postării preferate de pe wall-ul lor. O să descoperi articole despre locuri interesante, sfaturi de călătorie. Mie îmi place pagina lor mult!
  2. Ideal ar fi să te asiguri că ai dat like și paginii de Facebook Lipa-Lipa.
  3. Să răspundeți în comentarii pe blog la acest articol la întrebarea – cum arată un City Break perfect pentru voi? 
  4. Opțional dacă dai share articolului numele tău o să fie în urnă de două ori. Ai grijă să dai share postării de pe Facebook, cea cu articolul ăsta pentru a vedea și noi că ai făcut asta! (link aici)

Nu e așa de complicat și sunt foarte curioasă să aud despre cum ar fi o vacanță scurtă perfectă pentru voi?! Pentru mine mai ales vacanțele scurte înseamnă alergătură și explorare.

Te rog să respecți toate regulile, altfel riști să câștigi, dar dacă nu ai îndeplinit cerințele, să nu te putem valida câștigător! Cei care se înscriu la concurs sunt de acord să primească mailuri promoționale sau informaționale din partea echipei Fly-go!

Succes and may the odds be ever in your favour! Nu uita că premiul e un City Break de două persoane la Roma!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

338 comments