• Menu
  • Menu

Vacanțe în Bulgaria. Da sau nu? (P)

Aud foarte des păreri complet opuse în jurul subiectului vacanțe în Bulgaria. Ba că nu e suficient de bună mâncarea la all inclusive! Ba că merg toți nebunii și singurul scop e să mănânce tot. Pe de altă parte am văzut și foarte multe poze de pe litoralul bulgar și l-am și vizitat pe alocuri!

Ce spun eu despre vacanțe în Bulgaria?

Relația mea cu Bulgaria a avut și episoadele ei agitate! De exemplu am avut un accident în drum spre Turcia! (articolul e foarte vechi, pozele nu mai merg).

Cum mașina a fost distrusă am stat pe marginea drumului câteva ore până a venit mașina de tractare. În aceast timp foarte mulți oameni s-au oprit să verifice dacă suntem bine, ne-au adus apă, pâine și salam și nu au vrut să ne ia bani! Sunau la poliție (IAR) pentru că nu ne înțelegeam în engleză. Chiar am fost cu adevărat uimită cât de săritori sunt bulgarii!

Din fericire accidentul nu e singura mea poveste din și cu Bulgaria! Am avut ocazia să călătoresc de câteva ori la vecinii noștri și cu toate că drumurile mi s-au părut chiar mai proaste decât la noi, multe dintre peisaje și servicii nu m-au dezamăgit!

De exemplu Dalboka. Fiind și foarte aproape de casă (pentru cei care nu au uitat eu sunt din Eforie Sud) a fost ani la rând locul meu preferat! Mâncare bună, ieftină, proaspătă, fix la malul mării.

Pe părinții mei i-am trimis la un moment dat într-un weekend până la vecini să se deconecteze, iar mama știu că a venit la un moment dat foarte încântată dintr-o vacanță la Nisipurile de Aur.

Și o să vă surprind, dar eu nu am o părere proastă despre conceptul de all inclusive. Pot înțelege perfect nevoia oamenilor de a NU face nimic, de a se deconecta! Până la urmă ăsta e primul lucru pe care îl caută oamenii de la un all inclusive, nu?

Că eu m-am cam plictisit în vizitele mele la all inclusive, asta e altă poveste și cred că a fost și decizia mea să mă plictisesc!

Până una alta sunt curioasă! Voi fost în vizită pe la vecini sau aveți în plan pe viitor?

Dacă te tentează o vacanță în Bulgaria o să te anunț că ar fi bine să nu ratezi ofertele early Booking Bulgaria. Iar în acest sens ți-i recomand pe cei de la Travel Planner! Am cercetat mult până să ajung să scriu acest advertorial și îl merită!

Au peste 10,000 de mușterii mulțumiți, iar review-urile lăsate de clienții lor spun totul! Doar pe pagina de Facebook au cam 400 și un scor de 4.8 din 5! Citez:

„Agentia ne-a prezentat oferte pe parcurs, a incercat sa rezolve orice problema a aparut, a raspuns prompt la toate cererile nostre reusind astfel sa avem un sejur minunat .Multumim!!!”

Tot de la ei știu că unul dintre cele mai solicitate servicii este cel de vacanțe în Nessebar! O zonă de altfel foarte pitorească din Bulgaria. O peninsulă ce a pierdut deja o treime din teritoriu. Sub apă încă puteți vedea rămășițele fortăreței!

Bine, în Bulgaria eu mai am pe listă și câteva orășele micuțe și alte locuri pe care aștept să le vizitez prima dată și apoi să vă povestesc despre ele! Am prieteni care s-au simțit bine și în Albena și Obzor.

Revin cu întrebarea: Voi ați fost în vizită pe la vecinii bulgari, sau aveți în plan pe viitor?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

15 comments