• Menu
  • Menu

Două recomandari de excursii – Japonia și Portugalia cu Locomotor

Pe sub cireșii înfloriți ai superbei Japonii și la joacă pe ulițele Portugaliei! Va recomand din inima ambele excursii, fara să clipesc și fără resentimente, mai ales pentru că știu că vă trimit pe mâini bune. Înscrierile pentru excursia în Portugalia se încheie azi! Așa că sper să te grăbești!

Nu-i un secret ca iubesc Portugalia și m-aș muta să locuiesc acolo cel puțin jumătate de an. Cum sa nu iubești țara asta, cu vinul ei dulce care te duce, oameni veseli și multe fructe de mare!

Cât despre Japonia, chiar dacă nu am ajuns încă, o am pe listă de foarte foarte multă vreme. Nu e cea mai ieftină țară în care să mergi, dar sigur e diferită de tot ce ai văzut pâna acum!

Despre Locomotor am mai scris aici pe blog și am făcut și o excursie împreună! Cu mare drag aș vrea să spun că facem gașcă LipaLipa, dar după cum știți deja, programul meu în lunile următoare include o lungă descoperire a Asiei de S-E! Așadar vă trimit pe voi iscoade în locul meu!


locomotor portugalia_1254x800

Azi e ultima zi de înscriere pentru Portugalia (găsești toate detaliile aici)  și zău că o să îți placă! Poate dacă îți e greu să te hotărăști așa rapid îi convingi să mai extindă perioada încă o zi sau două! Excursia costă 359 de euro dacă sunt până la 9 participanți sau 365 dacă sunteți mai mult de 10. Incluse sunt biletele de avion, cazarea și evident asistența turistică. Bonus tips and tricks și unele din cele mai frumoase locuri pe care nu trebuie să le ratezi! Cheltuielile suplimentare – mese, bilete nu o să depășească 200 de euro, dar asta e o sumă care depinde de voi!


locomotor japonia_1067x800_1067x800

Cei de la Locomotor sunt deja la ediția cu numărul trei pentru excursia în Japonia care va avea loc în 2017 în primăvară! Găsești toate detaliile aici. La fix pentru cireșii înfloriți, nu? Iar prețurile spun eu sunt mai mult decât acceptabile. Poate nu știți, dar Japonia este una dintre cele mai scumpe destinații. Partea cea mai bună este că transportul și cazarea sunt acoperite iar cu Dorin alături de voi nu prea aveți cum să dați greș!
Înscrierile sunt deschise până pe 10 septembrie 2016 așadar să faceți bine să vă hotărâți rapid!

Au și alte excursii pregătite, așa că nu uita să îi urmărești și pe pagina de Facebook!

Hai, repede! Spor la înscrieri! Să vă distrați!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments