• Menu
  • Menu

Haine cool pentru călători (și nu numai)

Azi am o recomandare de două magazine online de haine cool. Produse românești, fabricate în România, de oameni harnici și muncitori pe care îi admir! Vedeți voi, mie îmi plac mult oamenii care se pricep să facă lucruri cu mâinile lor. Să coasă, să cioplească, oameni care sunt capabili să gândească un design.

Iar recomandările de azi le fac din inimă. Așadar haine cool pentru oameni călători (dar nu numai).


Nici nu știu cu care să încep! Recomand Pink Zipper și Haine cu spirit. Ambele din motive asemănătoare! Antrepenori tineri, care și-au făcut curaj să pună pe hârtie și să gândească o afacere!


Pink Zipper

Ei bine, ei se recomandă mai mult pentru bicicliști. Ceea ce e foarte posibil să fie așa. Dar uite că eu n-am bicicletă și tot m-am îndrăgostit și de gulerele, dar și de gențile lor!

Știu eu, din surse :P, cum că merge singurică la vânătoare de material Corina. Bine, nu chiar singură, sigur e și Ariel pe acolo! Oricum, stă la pândă de materiale, culori și combinații pe care mai apoi le aduce în forma asta.

Iar la cum e vremea afară, n-ar strica cel puțin vreo două în fiecare casă! Scapi și de problema: eu cum îmi aranjez eșarfa? Sau doar eu am problema asta? A mea oricum nu stă niciodată așa cum intenționez eu să stea.

Gențile sunt rezistente la apă, așa cum ne trebuie oricum nouă, călătorilor. Sunt proaspete, frumoase. Și plusul este tocmai curelușa care le ține fixe. Dacă trebuie să alergi după autobuz, dacă vrei să îți păstrezi geanta cât mai aproape în autobuz…

Sunt curioasă pe viitor ce modele și combinații vor mai scoate din pălărie!


Haine cu spirit

Alți tineri cu dor de a face lucruri în România! De altfel promovează spiritul românesc și folosirea resurselor locale.

Oh, dacă am cumpăra mai mult din România!

De la ei îmi plac multe! Gecile care se fac mici mici, ca pentru un călător mereu atent cu ce pune în bagaj. Eu clar aș putea să las cearceaful de dormit (coconul) în schimbul gecilor.

Și să vă arăt ce combinație delicioasă au! Aș putea să înveselesc și cea mai mohorâtă zi de toamnă! Cum sunt eu la extreme, mi-a mai plăcut și modelul ăsta, care pare mai bad ass decât panseluțele de mai jos! 🙂

Au și bluze și hanorace, ba chiar și secțiune masculină! Dacă e să le recomand ceva, le recomand mai multe tricouri și pe alb. Nu de alta, dar în Asia e cald tare, iar noi sperăm să ajungem (la un moment dat) tot la călduri extreme.


Ce poți face dacă nu te interesează produsele lor, dar ai vrea să ajuți totuși oamenii din spatele brandurilor? Oameni ca mine și ca tine, care pur și simplu muncesc pentru un viitor fain. Poți să răspândești vestea despre ei! Probabil e cel mai bun ajutor!

Și în caz că te întrebai, ăsta nu e un advertorial, ba chiar, nu le-am spus nici lor (cu toate că sunt curioasă să aflu cum de au pornit pe drumul ăsta). Nu le-am spus pentru că nu vreau să le stric bucuria să descopere că munca lor este cu adevărat admirată!

Mai ai și alte recomandări asemănătoare? Noi producători de haine cool, potrivite (și) pentru călători (că doar la capitolul ăsta suntem).

Stay awesome! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.