• Menu
  • Menu

Un vlog de călătorie filmat în India.

A ajuns la mine via Ariel acest vlog de călătorie filmat în India! Sam Kolder este un instagramer destul de popular și talentat. El a călătorit recent în India și a făcut filmulețe despre experiența lui. În vlogul cu numărul trei, alături de prietenii cu care e, merge pe o clădire în construcție foarte înaltă.

Mi-au tremurat picioarele doar privind vlogul. Nici nu pot să mă gândesc dacă îmi rezista inima să fiu atât de sus. Și nu doar atât, ba chiar să car echipament, să și filmez!

Unul din cele mai tari clipuri văzute în ultima vreme

Dap! Băiatul ăsta nu prea se joacă. Are imagini și montaj frumos, echipament performant, știe ce face și are și un sac de curaj!

Sunt curioasă cum vi s-a părut acest vlog de călătorie filmat în India și dacă v-a prins și pe voi! Mie mi-a plăcut atât de mult încât i-am dat direct subscribe.

Să ne înțelegem, eu nu prea urmăresc așa multe lucruri pe Youtube! Da, avem și noi un canal, punem acolo niște filmulețe și le zicem vloguri. Dar îmi este total străin (momentan) Youtube și nu îl folosesc foarte mult dincolo de playlisturi și urmărit câteva vloguri.

Dacă n-ai chef să îi day play acum, îți las și poza din header. Ăsta e contul de Instagram al lui Sam. Poți să îți clătești ochii acolo între timp!

Sper că v-a plăcut!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments