• Menu
  • Menu

Telefonul meu Samsung mi-a salvat mâna (și încă funcționează)

Fără să vreau în câteva secunde am devenit unul dintre acei oameni.

Oamenii ăia care umblă cu ecranele telefoanelor sparte! M-am întrebat mereu oare cum reușesc să facă bucăți așa telefoane? Apoi m-am întrebat oare cum reușesc să le mai folosească.

Pe viitor ar trebui să mă întreb cum stau cu grija lor oamenii care au foarte mulți bani. Poate apuc să experimentez și asta! :)) Ha, ha!

Nu știu dacă doar telefonul meu a fost atât de rezistent știu însa sigur că nu face parte din gama telefoanelor rezistente de la Samsung, nu este facut pentru condiții dificile neaparat și nici nu scrie în specificații că ar rezista unor lovituri extreme.

Mai știu că la accidentul nostru din Thailanda a îndurat saracul mult mai mult decât credeam eu ca poate duce. Dar m-a uimit și continuă să mă uimească în fiecare zi!

Atunci când am căzut îl țineam în mâna, iar la impact am hârsâit cu el pe jos, Apoi mi-a scapat și s-a dus pe undeva pe sub scuter. Cert e ca mă așteptam sa îl scot bucăți de sub. În momentul respectiv eram mult mai îngrijorata pentru noi și loviturile noastre încât sa îmi mai fac griji și pentru altele.

Samsung Note Edge

Dupa ce a trecut primul val de adrenalina, nu mai știu daca am întrebat eu de telefon sau daca turiștii care ne-au ajutat l-au gasit pe sub scuter și mi l-au înapoiat. Am fost uimită că încă e întreg și funcționeaza! Mă așteptam să fie rupt cel puțin în jumătate. Wow! Și din câte am putut sesiza, înca funcționa.

Toate aveau să se rezolve, prioritar era să ne reparăm noi!

De atunci, de pe 18 aprilie, și pâna azi el înca merge aproape perfect. Cu mari bucăți din ecran lipsa, dar merge excelent chiar și în zonele în care este spart nu doar ecranul protector ci și acolo unde e afectat display-ul!

Încerc sa îl feresc de apa. Mai are uneori momente când mai pâlpâie sau mai apar dungi pe bietul ecran. Dar având în vedere prin câte a trecut, este cu siguranță cel mai rezistent telefon pe care l-am avut pâna acum!
Motivul pentru care îi mai sunt recunoscatoare telefonului este și faptul că astfel mâna mea a fost protejată. Daca el nu ar fi avut șanțurile respective în display, aș fi avut eu răni. Probabil mult mai adânci decât cele ale telefonului, pietre și pamânt în mâna! Așa am scăpat cu doar două mici zgârieturi pe mâna dreapta și cu gaura din genunchiul stâng!

Nu știu cum s-a întâmplat! Nu știu cum de încă mai funcționeaza! Am tot încercat apoi prin țările prin care am fost sa îl repar. În Thailanda, Laos și Vietnam, dar peste tot mi-au spus ca nu au piesele necesare pentru modelul ăsta (Samsung Galaxy Note Edge). Toată lumea este însă uimită că încă pot să îl folosesc.

Exact așa îl țineam la accident. M-am sprijinit cu toată forța în mâna dreaptă
Exact așa îl țineam la accident. M-am sprijinit cu toată forța în mâna dreaptă

Modelele pe care le avem acum sunt primite în teste de la ei, dar acest articol nu este un advertorial. Eu vă spun doar cum s-au petrecut faptele, prin ce a trecut telefonul meu, de la ce m-a salvat și cum următorul telefon cumpărat de mine o sa fie cu siguranță un Samsung! Și nu doar din cauza asta!
Nici o îndoiala cu privire la asta din partea mea!

Eu încă revăd în cap accidentul nostru și realizez cam cum ar fi arătat palma mea dacă nu aveam telefonul în mână să mi-o salveze. Și atunci când doar cazi puțin palmele suferă pentru că pielea nu e tăbăcită. Probabil mi s-ar fi hârșâit bine carnea pe pietrele de pe jos.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment