• Menu
  • Menu

Îndrăznește să începi!

În ultimele zile nu prea am avut somn. Am stat trează nopțile și m-am simțit destul de inspirată și energizată! În seara asta mi-am amintit de poza asta de mai sus și de textul pus lângă ea – all glory comes from daring to begin!

E făcută în aprilie 2015, o lună mai târziu cumpăram biletele care câteva luni mai târziu mă duceau (și nici nu știam) la viața pe care o visam și am lucrat la pregătiri din Septembrie când ne-am hotărât și până în Februarie (dacă te interesează cam care au fost pregătirile ai aici detalii).

Zilele astea aplicăm la joburi remote și pregătim un proiect nou! Asta peste toate lucrurile noi pe care le facem deja! Stilul ăsta de viață este atât de minunat (pentru mine) pentru că în fiecare zi ai o provocare nouă! Chit că sunt țânțari sau angajații și diferențele culturale, chit că e pur și simplu pregătirea pentru un job remote, ceva ce nu ai mai făcut până acum 100%, setarea unui proiect nou sau toate la un loc!

M-am uitat cu jind la poză pentru că îmi e dor de ochelarii pe care i-am lăsat acasă! Ce-mi trebuie, oricum, stăm câteva luni și ne întoarcem, mai port și grija lor (spuneam atunci). Nici nu știam ce frumos se construiește viitorul!

Dar gloria chiar vine dacă îndrăznești să începi! Să crezi în visul tău și-n tine, să cauți modalitățile și pârghiile care te pot duce unde îți dorești! Să ai răbdare și încredere în tine și mai ales să însiști să te perfecționezi!

Și știți de ce scriu asta?! Pentru că în seara asta am uitat că gloria vine atunci când îndrăznești să începi! Și uit des!

Uit asta când nu mă apuc să scriu la cartea mea. Ce-mi trebuie? Cui trebuie? Ce sunt eu așa de sclipitoare cât să scriu o carte? (nu știu! nu am încă răspuns la întrebările astea dacă nici măcar nu încerc). Dar am zeci de agende cu poezii scrise până pe la 20 și ceva de ani. Cele care au și văzut lumina altor ochi s-au bucurat de succes. Așadar aș putea să îndrăznesc să cred că aș putea avea puțin talent!

Am uitat asta în seara asta când am realizat (IAR) că sunt vraiște pe tot ce înseamnă tehnic! Învăț să fac lucruri, apoi uit la fel de repede și fac asta iar și iar și iar! Ciudat?! Da! Dar așa funcționează mintea mea oricât încerc să o educ.

Așadar m-am ofticat și frustrat! M-am simțit ca fetița din desenul ăsta!

Și ce-am făcut? Mi-am băgat picioarele pentru că deja petrecusem prea multe ore bălmăjind și făcând lucruri pe care nu le stăpânesc neapărat. M-am întrebat de ce draci îmi mai trebuie un blog, când eu am deja proiectul meu de suflet aici? Și trebuie să mă apuc și de cartea aia. nu?!

Și cel mai des uit că încrederea în mine mi-o câștig făcând eu lucruri… și uit sentimentul ăla glorios când spun I DID IT!

Așa că la final spun iar – all glory comes from daring to begin!

Așa că voi începe! Fără să mă grăbesc! Ceea ce vă doresc și vouă! Zburăm spre Malaezia în câteva ore. O nouă țară și noi provocări!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment