• Menu
  • Menu

Pe unde zburăm ieftin? Din București, Timișoara, Cluj, Targu Mures!

Vrem să zburăm ieftin. Nu mereu e importantă destinația tocmai pentru că există foarte multe variante și locuri de descoperit! Așadar, dacă ai chef de plimbat prin Europa anul ăsta am făcut eu un mic research de destinații din mai multe orașe din țară!

Plecări la final de ianuarie și în februarie sau Paris în Octombrie din Târgu Mureș cu 158 de lei dus-întiors! Hai să vedem ce îți recomand și cât costă!

Din București

Ai putea merge la Berlin de exemplu cu Ryanair! Te costă sub 20 de euro dus-întors! Și programul de zbor pentru Berlin mi se pare bun! Nu pleci nici prea devreme, dar ajungi la o oră decentă iar la întoarcere câștigi jumătate de zi de vizitat! Ia un rucsac în spate și-ai plecat!

Sau Bologna cu 16 euro dus-întors

Cauți și rezervi pe site-ul Ryanair!

Până în 100 de euro poți merge la Madrid cu Ryanair. 9-13 februarie sau 11-17 februarie.

Din Cluj

M-am bucurat să văd acești 78 de lei dus-întors pentru Bari în Februarie-Martie. În zonă ai multe de văzut și explorat – Matera, Martina Franca, căsuțele Truli. Oamenii sunt simpatici și au chef de vorbă. Prețurile sunt mici. Iar acești 78 de lei înseamnă vreo 17 euro! Chilipir!

Târgu Mureș

Și tot căutând am ajuns la un Târgu Mureș Paris! Dus-întors 158 de lei, o săptămână în Franța. Nu e musai să stai doar în Paris, în Franța ai multe frumoase de văzut. Mai ales toamna! Bordeaux de exemplu.

Timișoara

Din Timișoara mergi spre Eindhoven cu 78 de lei, un city break prelungit până marți cu plecare de sâmbătă!

 

Cauți și rezervi pe site-ul WizzAir!

Update. Am fost trasă de mânecă pentru că am uitat de Craiova. Și-am găsit ceva interesant.8 martie(7-11 perioada de călătorie) la Roma cu plecare din Craiova!


Toate cele de mai sus nu sunt neapărat oferte și mă gândesc să fac tot mai des articole cu destinații posibile din România spre Europa, la prețuri mici, până în 100 de euro. Vă ajută sau pierd timpul degeaba și vreți să vă anunț doar ofertele?


Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

21 comments