• Menu
  • Menu

Am fost la Hostel Costel în Timișoara!

Exact așa! Vestea nu e că am fost la Timișoara! Căci am fost și pentru oraș, dar ținta noastră era Hostel Costel! Încă de când am fost în Cluj la The Spot îl aveam pe listă!

Oamenii din Cluj ne-au povestit că la deschidere au fost ajutați mult de Spiri! Cum care Spiri? Sufletul Hostel Costel! Așadar ne-am împachetat 2 haine, am dat pe avion mai puțin decât pe taxi (așa că am mers cu RATB) și-am plecat la Timișoara! Să vedem ce a ieșit! 🙂

Ei și iată că într-un final ne-am dat duși și am ajuns în unul din puținele „Soul Hostels” de pe la noi!

Ce-i un Soul Hostel?

Așa cum spune chiar Spiri este un hostel în care îl găsești și pe patron acolo! De cele mai multe ori neștiind că el e proprietarul! Uneori face parte din poveste! „Și cum ai ajuns tu să îți deschizi un hostel în Timișoara? Când? Acum șapte ani?! Ohooo! Deci chiar printre primii, nu? „

Și ce îl mai face să fie hostel de suflet? Angajații. Care sunt ușori ca penele, și nu îi simți! Totul e mereu curat și la locul lui și ai cui cere un sfat mereu! Dar nu știu cum reușesc să fie discreți! Nu te urmăresc pe holuri să verifice dacă ți-ai spălat farfuria și nici nu te aleargă să cumperi ceva!

Ce mi-a plăcut la Hostel Costel?

Este un hostel cinstit. Nu ai baie în camere, dar prețurile sunt mici! Primești toată ziua ceai, cafea și bună dispoziție!

Curățenia! Este un hostel foarte curat și m-am simțit foarte bine în așternuturile cu miros frumos!

Camera. Noi am stat într-o cameră privată, cu norișori pufoși pe tavan, o oglindă, chiuvetă și un gemuleț înălțat prin care ne-a bătut pe umăr în prima noapte luna.

Camera de relaxare! Și acum nici nu știu pe care să o numesc pentru că au mai multe zone de întâlnire pentru oameni. O cameră de relaxare care unește dormitoarele, o bucătărie complet echipată unde oamenii găteau cu drag și lângă încă un spațiu de relaxare și joacă! Au și cărți și xbox, canapele comode.

Ba chiar mai au și încă vreo două balcoane și o grădină cu terasă de stat și lenevit primăvara și vara la soare!

Cred că e minunat să ieși primăvara în grădină, să fie ușor răcoare, să te înfofolești bine într-o pătură pufoasă și să îți bei cafeaua la soare!

Au animale. Un câine care nu are voie afară oricât v-ar ruga! Și o pisică grasă grasă din vecini care îi vizitează des.

Ce poate să fie mai bine?

Mereu e loc de mai bine, nu-i așa? Mai multe activități planificate cu oamenii din hostel nu ar strica. Și câte o pensulă pe culori! Ar merge bine și un free tour, niște mese de familie și campionate diverse!

Știm noi din povești că ar vrea să facă și mai multe băi, că ar vrea să facă și mai multe camere private. Lucruri care ar schimba și mai mult atmosfera locului!


Dar cu totul Hostel Costel e un loc cu un vibe foarte bun! Iar oamenii erau diverși. Un tip pe la vreo 40 de ani, niște puști care găsiseră bilete foarte ieftine (mulțumim Ryaniar că ai ajutat la creșterea turismului în România), artiști!


Ei, iar noi urmează să petrecem o vreme chiar aici! (Yup, niceee!) Adică o să fie posibile zilele mele de primăvară cu cafeaua băută în curte. Sperăm să fie cu vopsit de bănci și multă voie bună! Vă ținem la curent și ne vedem în Timișoara! 🙂


 

Pe cei de la Hostel Costel îi mai găsiți și pe Facebook și Instagram! Pentru rezervări puteți merge la ei pe site.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments