• Menu
  • Menu

Ne vedem la Travel Smart Forum, la Cluj, pe 6 aprilie

Am primit acum ceva vreme o invitație pe care părea absurd să o refuzăm. La Cluj se întâmplă pe 6 aprilie evenimentul Travel Smart Forum având ca temă principală de discuție Digital Nomads Travelling.

Așadar despre asta o să povestim în curând la Cluj. Aveți ocazia să ne vedeți povestind live despre viața noastră de nomazi digitali. Și o spun așa pentru că oamenii ne scriu des să ne vedem. Sau ne întreabă de ce nu am făcut un eveniment de întoarcere. Nu am apucat. Dar pentru cei din Cluj, poate apucăm să ne vedem!

Invitația a picat foarte bine cu cât în perioada respectivă noi o să fim oricum la Timișoara, așadar nu chiar așa departe.

Ne continuăm drumul cu câteva călătorii prin România. Nu așa ne-a fost vorba? De amu’ e primăvară și a venit timpul să ieșim de la hibernare!

Travel Smart Forum

Va avea loc la The Office Cluj Napoca și vor fi abordate o serie largă de subiecte din viața de nomad digital. Despre pozele din vacanță și cum să ne îmbrăcăm și cel mai important: tips and tricks pentru viața de nomad.

Nu știu, eu sunt foarte fericită când văd că începe să fie tot mai dezbătut și la noi subiectul călătoriilor. Și nu doar al acelora clasice! Îmi place să văd această deschidere tot mai mare spre an sabatical, respectarea programului de muncă vs viața personală, flexibilitate în posibilitatea de a lucra remote. Dezvoltare personală prin călătorie! Simt că punem și noi umărul la asta puțin! 

Am emoții, așadar de cum am decis să accept invitația m-am apucat să îmi creionez discursul. În etapa următoare mă voi uita la multe TedTalks, va urma perioada rugăciunilor iar la final totul o să iasă oricum bine. Doar este despre ce facem noi. 🙂

Așadar o să povestim despre cum decurg zilele noastre și cum ne descurcăm depinzând doar de laptop și o conexiune decentă la internet. Bine, Alex mi-a spus: eu nu vorbesc. Vrei să mor de inimă cu 3 zile înainte de ziua mea?!

Dar știu că glumește și o să fie acolo lângă mine să mă salveze când o să încep să vorbesc prea mult!

Cum m-am gândit eu să mă fac nomad digital?

Știu că nu am suficienți bani cât să nu lucrez deloc și sunt o persoană destul de practică. Prefer să și produc în timp ce am o viață așa cum mi-o doresc. Să fie viața așa, nu doar pauzele de vacanță! Decizia volumului e mereu la mine! Și nimic nu se compară cu liberatea zilelor trăite în ritmul tău!

Dezbatem pe lung la Cluj, la The Office, pe 6 aprilie, la Travel Smart Forum!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.