• Menu
  • Menu

Motive pentru care îmi doresc să ajung în Africa (P)

Mulți nu știu exact asta despre noi. Până acum am călătorit (destul de mult) prin Europa și Asia. Nu am depășit încă aceste două continente. Avem planuri cu gălețile și tot felul de idei pentru fiecare.

Azi o să vă povestim de ce ne dorim noi să ajungem în Africa! Nu întâmplător. Trei dintre destinațiile din călătoria în doi în jurul lumii oferită de Pepsi sunt: Kenya, Madagascar și Mauritius.

În capul meu Africa este un tărâm cu adevărat magic. Multe, multe zone sălbatice și nelocuite. Peisaje virgine, triburi. Și să fiu sinceră, îmi e dor de șocul acela cultural. M-am învățat cu asiaticii și nu mă mai șochează neapărat.
Am o fostă colegă de liceu care locuiește în Uganda. Mă cheamă mereu pe la ea, dar eu tot amân călătoria. Îmi amintesc poveștile ei despre Africa și tare aș vrea să le experimentez și eu.

Madagascar

De Madagascar sunt îndrăgostită nu doar de la desenele animate 🙂 ci și datorită pozelor pe care le-am tot văzut la Alin Anghelovici din această destinație! Și nu sunt singura, mai am o prietenă care își dorește cel puțin la fel de mult ca și mine.
Mă uit la poze și visez cu ochii deschiși. Găsești la Alin pe Facebook două albume care o să te fascineze, probabil la fel de mult ca pe mine! (unu și doi)

Kenya

Această țară, alături de Namibia, este sus de tot pe lista mea de locuri pe care îmi doresc să le văd în Africa! Când mă gândesc la Kenya îmi vin în minte imagini cu foarte multe animale sălbatice, triburi în mijlocul lui nicăieri.
Și dacă îmi mai imazinez lucruri despre Kenya, atunci mă gândesc la drumuri prăfuite, în apusuri de soare ce te fac să te oprești puțin din respirat…

Mauritius

Premiul oferit de Pepsi este o călătorie în doi în jurul lumii! Dacă se întâmplă ca fericita / ul câștigător/are să aibă o jumătate pe care să își dorească să o ia în aventură, o să fie perfect! Nu degeaba Mauritius este una dintre destinațiile preferate de cupluri pentru luna de miere.

Atenție, nu este nici o destinație ieftină! De ce credeți că noi n-am ajuns încă pe acolo? :))

Am văzut la un moment dat scris despre Mauritius, dar nu mai știu unde, următoarele cuvinte: Prima dată a fost creat Mauritius, apoi Raiul a fost copie fidelă a acestuia! Nu mă dau în vânt după exagerări, dar am ridicat o sprânceană.

Poza e tot de la Alin.


Această călătorie în doi în jurul lumii oferită de Pepsi este genul acela de ocazie unică în viață.

Foarte multe destinații în care nu ai șansa să ajungi oricând. Doar ideea de a avea parte de tot confortul și relaxarea de care ai nevoie, într-un tur nebun prin lume de 36 de zile, pe mine mă face să aplaud de nerăbdare pentru voi.

Este genul de aventură pe care și-o dorește doar un #spiritliber. Iar destinațiile sunt pe măsură. Succes!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment