• Menu
  • Menu

Ce ne recomanzi în Berlin?

Acum câțiva ani, într-o iarnă, am plecat și eu prima dată să călătoresc singură. Am luat destul de spontan un tren din București până la Viena. Trenul Dacia. Era ceva ofertă de Crăciun, am luat loc la clasa a 2-a. În călătoria aia care a rămas destul de importantă pentru mine am citit o carte a cărei acțiune se desfășura în Berlin. (găsești cartea aici)

Și-am trăit, iubit și simțit alături de personaje fiecare rând din acea carte. Mai ales că povestea este reală. Mâine, într-un final, ani mai târziu ajung și eu în Berlin! Și am emoții pentru că vreau să-mi placă.

Vom sta la o prietenă pe care într-un fel o știți și voi. Este cea care ne-a desenat headerul blogului.

Tu ce ne recomanzi în Berlin?

Unul dintre lucrurile care mă entuziasmează cel mai tare este chiar faptul că vom sta la cineva care deja trăiește acolo de ceva vreme. Dar mereu ne-au plăcut recomandările voastre, așadar vi le cerem și de data asta.

Tu ce ne recomanzi în Berlin? 

Alex a mai fost, la o petrecere a burlacilor, deci vă imaginați, o experiență total diferită de cea pe care o vom avea noi acum. Eu mă gândesc să închiriem biciclete pentru cele câteva zile pe care le vom petrece acolo. Oare le putem închiria pe termen mai lung? Nu am căutat deloc. (știu, știu, let me google that for you).

Așadar shoot. Ce-i de făcut, ce să nu ratăm? Și dacă și tu ai stat o vreme prin Berlin, care au fost locurile tale preferate de acolo? (nu neapărat locurile turistice).

Ce repede mă entuziasmează o destinație, chiar dacă nu-i exotică și nici greu accesibilă!

Sursa pozei

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments