• Menu
  • Menu

Începem călătoria prin Mexic

Asta înseamnă și că probabil în perioada următoare vom posta mai puține articole despre Mexic. Tocmai ca să avem mai mult timp să explorăm.

După îndelungi gândiri și răzgândiri ne-am hotărât și cu privire la traseu. Nu mai mergem cu mașina închiriată pentru că noi nu ne grăbim. Și e mai scump decât credeam. Ceilalți prieteni făcuți la hostel se grăbeau. Iar noi ca să putem să vă povestim vouă trebuie să stăm, să filmăm, să pozăm, să mai monteze Alex din când în când.

Traseu și durată

Traseul pe care ceilalți ar vrea să îl facă într-o săptămână noi îl vom face în vreo două. Începem azi în Isla Mujeres. Deja ne-a întrebat cineva unde sunt apele clare din broșurile cu Cancun. Sunt fie în zona hotelieră (zona de all inclusive), fie în Isla Mujeres su plajele din împrejurimi. (avem recomandări simpatice pentru voi).

Aseară ne-am hotărât și că nu mai revenim în Cancun pentru a merge în Belize cum ne gândeam la un moment dat. În schimb rămânem mai mult prin Mexic, are foarte multe chestii frumoase de oferit această țară. Tania de la Mermaid Hostel ne-a ajutat cu foarte multe recomandări, ne-a și spus peste ce crede ea că putem să sărim.

Mai stăm prin Mexic probabil cel puțin încă trei săptămâni aproximez eu acum. Pot să fie și mult mai multe.

Povestea pozei din cover

Atunci când te plimbi prin lume te bucuri de românii întâlniți ca de pâinea caldă. Ei bine, noi am avut norocul chiar să ne interesctăm în Cancun cu prieteni. Vă spun, e unul dintre cele mai frumoase lucruri. Când ești la mii de kilometri departe de casă și stai pe o terasă în Cancun la povești privind la stele, de parcă ești pestre drum în Mamaia.

În poză tocmai descopeream și noi cum putem face poză direct cu telefonul folosind al nostru Canon M100. E super simplu. Instalezi aplicația, apoi faci poză văzând cum ai încadrat și tot. Din aplicație salvezi poza în telefon și bang, e pe instagram! How cool us that?!

Ce ți-am pregătit pentru perioada următoare?

Pentru că nu vrem să vă lăsăm nici cu ochii în soare, în perioada ce vine am pregătit totuși diverse subiecte pentru voi pe blog.

  • Un interviu cu un blogger de travel foarte simpatic. Vor urma mai multe asemenea interviuri
  • O serie lunară sau bi-lunară în care începem să vă prezentăm diverși nomazi digitali români. Dacă ai recomandări de oameni pe care ai vrea să îi vezi prezențati aici, așteptăm. Vom începe cu prietenul nostru Mihai. Nomad digital fără blog. Apoi ne gândim să continuăm cu cei de la Doar Dus. Ei duc mai mult o viață de expați oarecum, dar au povești interesante.
  • Review despre locurile de cazare în care am stat în Cancun.
  • Recomandări pentru cei care totuși nu vor o experiență locală, dar și pentru cei care ar vrea să călătoreasca într-un stil asemănător cu al nostru. Așadar un fel de ghid de călătorie pentru Cancun.
  • Am întâlnit o braziliancă minunată. Care ne citea gândurile atunci când ne lăsau cunoștințele de spaniolă. Și o să vă spun curând povestea ei pe blog. Poate vă inspiră.
  • Pe cât posibil, o să revenim și cu tot felul de jurnale de călătorie din locurile în care ajungem.

Viața pe drum

Momentan una dintre cele mai mari probleme este diferența de fus orar. Când la noi e noapte, în România e deja dimineață ziua următoare. Și cum suntem încă foarte legați de România, simt uneori că alerg ca un șoricel pe rotiță să recuperez orele pe care voi le aveți în plus.

Gata, e zece dimineața aproape, trebuie să fim capabili să lăsăm jos laptopurile și munca și să începem să explorăm!

Dacă ai ajuns recent pe blogul nostru, găsești aici articolul de plecare și cam care sunt planurile. Aici găsești și tot ce am scris din colțul acesta de lume. Am denumit categoria general Americi. (copywriting skills fail)

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment