• Menu
  • Menu

Review Vision Inn and suites Juayua, El Salvador

Micuțul orășel Juayua este situat pe ruta florilor în El Salvador. Și chiar dacă această țară are o reputație îndoielnică, oamenii ei sunt minunați iar locurile vizitate de noi au fost foarte sigure.

Vision Inn and suites este un hotel destul de nou iar pe mine m-a dat pe spate piveliștea de la balconul camerei din care îmi savuram cafeaua în fiecare dimineață.

Așadar dacă ajungi prin El Salvador, pe ruta florilor și ești în căutare de o cazare ceva mai bună și nu neapărat la buget, îi recomandăm.

 

Review Vision Inn and suites Juayua

Noi veneam după o perioadă în care tot stătusem în hosteluri. Nu că ăsta ar fi un lucru rău, dar ne săturasem să fim distrași de la muncă. Așadar aveam nevoie de un mediu în care să putem lucra.

Nu am absolut nimic pentru care să mă plâng. 

Acum serios, uite ce priveliște am avut în fiecare zi la cafea. Da, și hotelul este foarte frumos, dar absolut nimic nu bate priveliștea.

Camera a fost foarte spațioasă, cu o zonă separată cu masă, balcon și o priveliște pentru care m-aș întoarce. Au și restaurant, săli de conferințe în caz că țineți un training sau teambuilding aici. 🙂

Internetul nu ne-a dezamăgit nici el și a mers șnur. Anagații au fost incredibil de amabili, politicoși și prietenoși.

Am văzut pe booking un review în care cineva se plângea că ferestrele nu izolează suficient de bine zgomotul de afară și m-a bușit râsul. Să nu vă imaginați că e mare trafic sau petrecere in Juayua. Nu știu ce zgomot de afară a putut să îl deranjeze pe cel care a postat acest review. Asta e străduța din fața hotelului.

Baia a fost și ea destul de mare, cu cadă și ceva rar în zonele astea – apă caldă! Au și o grădină, dar și diverse spații de relaxare prin hotel.

Prețurile încep de pe la 40 de euro și merg până pe la 100 în funcție de tipul camerei, ce ofertă prindeți. Îi găsiți pe cei de la Vision Inn and Suites la ei pe sitepe InstagramFacebook și Booking.

Și acum, când scriam la articolul ăsta, am văzut că poza cu mine a ajuns cover la ei pe Facebook. Ce să mai, sunt vedetă!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.