• Menu
  • Menu

Cum ai vrea să arate blogul de călătorii lipa lipa?

De ceva vreme tot vrem să schimbăm felul în care arată blogul. În primul rând pentru că acest roșu pe care îl are acum vă cam lovește și deranjează. Eu sunt foarte atașată și desenul din header (cel de pe prima pagină), dar sunt conștientă că s-ar putea să îmi placă doar mie.

De ceva vreme mă tot uit pe teme de wordpress, mă tot gândesc la un aspect mai plăcut. La cum să fie ca să vă placă vouă mai mult. Și dacă tot cu gândul la voi gândesc modificări, nu mai bine vă întreb?

Nu caut neapărat păreri de la experți, cu toate că m-ar ajuta cu siguranță. Deci aș vrea să știu și părerea voastră.

Cum m-am gândit eu că aș vrea să arate blogul de călătorii lipa lipa?

Legenda spune 🙂 că un blog este oglinda celui care îl scrie. Și da, sunt destul de împrăștiată și nehotărâtă. Asta se reflectă și în cum arată acum site-ul. Dar în ultima vreme până și eu am devenit mai ordonată și începe să mă deranjeze tot mai mult neglijența.

Și mă mai deranjează și faptul că am și conținut foarte bun la care vouă vă e greu să ajungeți.

Ce aș vrea eu? Cred că o căsuță de căutare foarte vizibilă, ca vouă să vă fie mult mai ușor să căutați subiectele de care sunteți interesați.

Visez de mult și la o hartă cu destinațiile prin care am fost, despre care am și scris. Iar voi doar să faceți click pe harta aia și să găsiți ușor toată categoria.

Să fie mai curat, dar parcă nu vreau nici layoutul clasic de blog, ci asemănător oarecum cu cel de acum, ca să vă invite să citiți mai multe articole încă din prima pagină.

În afară de asta nu știu nici eu ce și cum să fie. Cert e că de mai bine de un an tot gândesc lucrurile astea. Și dacă tot plănuiesc atâta schimbările, am lăsat puțin în paragină și pagina de contact și altele. Că doar urma să schimb cam tot. Sau multe.

Conținutul de pe blog

Înveți pe măsură ce faci. Când am pornit lipa lipa îl gândisem ca un blog de poze mai mult. Cu timpul am început să adaug pe lângă aventurile și părerile mele personale și informație utilă. Apoi am realizat și eu ce greu e să urmărești un articol plin cu de toate și am început să separ ghidurile de călătorie, bugetele de călătorie de jurnalele de călătorie. Realizez și am realizat că trebuie să rescriu cam tot ce e în categoria India de exemplu. Pentru că până ajungi la bugete, treci prin tot felul de informații nefolositoare. Nici eu nu mai înțeleg ce am vrut să scriu în unele articole. D-apăi voi…

Și nu doar articolele din India au nevoie de atenția noastră, ci și multe altele. E păcat să se piardă informație valoroasă.

A durat mai mult până m-am oprit la un stil și nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care sunt pe aici de la începuturi. Claudiu de exemplu!

Tuturor celor care au avut răbdare și când am scris prea mult și la ore ciudate (1, 2, 3 noaptea), dar și celor care au rămas în perioadele uneori lungi când nu am scris nimic nimic.

Așadar…

Tu ce vrei de la blog?

Chiar e foarte important să ne spui tu ce vrei. Ce așteptări ai? Cum ai vrea să arate? Ce informații ai vrea să citești mai mult? Nu contează că nu te pricepi. Tocmai ăsta e farmecul. Să fie mai roz cu inimioare, mai albastru? Să fie mai multe jurnale și povești cu localnicii?

Știu și că mai bine de 90% dintre voi vă rezumați doar să citiți și preferați să rămâneți tăcuți. Dar de data asta chiar e foarte important pentru mine!

Cere și ți se va da! Te rog să ne ajuți ca să duc la final povestea asta cu schimbarea modului în care arată blogul.

Am încercat inclusiv să lucrez și să ordonez ca și cum site-ul ăsta nu e al meu. M-am certat și mi-am dat peste mâini, am făcut planuri, am pus pe hârtie și mi-am oferit consultanță. Dar tot al meu e, ca pe un copil pe care îl cresc de cinci ani jumătate și tot nu pot să fiu obiectivă.

Spune-mi ce nu îți place, dar și ce ai vrea să vezi.

Exemple

  • se încarcă greu
  • ai bannere vechi care mă plictisesc
  • nu îmi place că în footer încă scrie 2017

Primesc orice critică și o fac absolut cu brațele deschise! Hai să facem blogul de călătorii lipa lipa mai bun!

Mulțumesc mult mult mult mult de tot!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

13 comments