• Menu
  • Menu

Cele mai bune bloguri de călătorii din România

Care sunt cele mai bune bloguri de călătorii din România? Poate te întrebai și/sau poate mai ai propuneri de pus pe listă.

Revista Biz alături de cei de la Zelist realizează în fiecare an Digital Report, adică o sinteză a stării online-ului în România. Vestea bună este că și anul acesta lipa-lipa.ro este pe lista celor mai bune bloguri de călătorii din România.

Despre Digital Report

La trei ani de la publicarea în premieră a listelor cu cele mai relevante nume din blogosfera românească și la mai bine de zece ani de când scrie despre online-ul românesc, Biz a lansat, tot în cadrul Galei Biz Social Media Awards, a treia ediție Digital Report.

Proiectul reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă…

Cele mai bune bloguri de călătorii din România

Am fost mereu pe principiul că trebuie să promovăm calitatea. Dacă vrei să îți clătești ochii, să te inspiri, sau poate să descoperi bloguri noi de călătorie, uite lista cu cei mai relevanți creatori de conținut din această nișă.

Pe Facebook spuneam că vestea asta pe noi ne-a prins făcând ce știm noi mai bine: călătorind! De aici fotografia din cover. Mai avem una care risca să fie epică, risca doar. 🙂

Photobombing skills 1000% pe puști, iar noi am lăsat rapid drona jos ca să nu deranjăm cu bâzâitul.

Bloguri de călătorii de urmărit în 2019

Ca de obicei, mulțumirile merg către voi! Vă dați seamă că fără să fiți alături de noi, nu eram pe această listă. Vă super super mulțumim!

Știai de toți? Îi urmărești? Și mai ales suntem curioși ce alte bloguri de travel urmărești și simți că ai vrea să fie pe listă?

Pe noi ne mai găsești pe Youtube și Instagram.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

12 comments