• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Granada, Nicaragua

În primul rând vrem să facem un live. Fie azi pe la ora 19:00 sau 20:00, ora României, fie în weekend. Te rugăm să ne spui când ai vrea să ne vedem. O să vă povestim cum să te descurci atunci când călătorești, dar nu te dau banii afară. Deci asta să fie tema acestui live. Cum să călătoresc dacă nu am mulți bani?

Acum, hai cu noi în acest vlog de călătorie pe străzile din Granada, Nicaragua.

M-am îndăgostit de orașul ăsta de când am ajuns aici. Mult, mult mai curat decât Leon, cu străzi mult mai late decât toate celelalte orașe coloniale văzute până acum.

Vlog de călătorie din Granda

Am găsit un super hostel nou nouț aici, am nimerit din întâmplare. Ce norocoși suntem! Poate e ceva mai scump decât în Leon. Acolo puteam mânca de prânz sau cină cu 50 de cordoba cu tot cu băutură. (1 dolar = 31 de cordoba).

Fun fact – hostelul e atât de nou că nu e încă pe siteurile de rezervări.
Bine, și acolo noi ne aruncam pe lângă meniul standard și plăteam tot pe la 100, 120 de cordoba de persoană. Pentru că Alex preferă să mănânce cu ceva mai multe proteine, eu îmi adăugam ceva mai multe legume sau brânză prăjită.

Mă rog, deviez de la subiect. Acum suntem în Granada și ne place așa de mult încât rămânem aici o vreme.

Detali în live. Și în vlog! Hai să vezi ce ne mai distrăm.

Dacă ți-a plăcut acest vlog de călătorie din Granada nu uita să îi dai un thumbs up și un share. Ne ajută mult în lipsa bine cunoscutului clickbait care se practică pe Youtube :(.
Ușor nu e, dar nu ne pierdem sperața că cineva acolo, se uită totuși la noi. 🙂

XoXo
Hai, când ne vedem? Ne e dor de voi!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment