• Menu
  • Menu

Experiența ta cu viza de America

De ceva vreme mă tot gândesc și răzgândesc intens cu viza asta. Ba aș vrea să o luăm, ba îmi e frică să nu dăm banii degeaba. Și pentru că pe internet circulă și găsești multe povești, sunt curioasă care a fost experiența voastră cu viza de America.

De exemplu știu pe cineva care a aplicat în Italia (româncă stabilită acolo de multă vreme) avea zborul cumpărat, hotelul rezervat și bang! Nu a luat viza.

Mă dă înapoi și faptul că plătești înainte de a aplica pentru viză. Și să dăm mai mult de 200 de euro amândoi degeaba nu aș vrea.

 

De ce cred că nu am lua viza de SUA?

Motivele sunt mai multe, dar s-ar putea să mă înșel. De exemplu pentru că am vizitat Iranul acum câțiva ani. Pentru că nu suntem angajați full time undeva și nici nu câștigăm cine știe ce sume. Alex a mai fost cu Work&Travel. Eu nu.

Nu suntem nici căsătoriți, am mai auzit că ar putea să fie și asta o problemă.

Eu am chestii pe numele meu (mașină, casă), Alex nu. Nu știu dacă e bine sau rău, dacă e important sau nu.

De ce aș vrea viza de SUA?

Pentru că apar des bilete ietine și avem prieteni care ne așteaptă cu brațele deschise să îi vizităm. Pentru că m-au invitat prieteni la nunta lor și aș fi vrut să merg. Dar m-a dat în spate procesul aplicării la viză.

Pentru că uneori aș vrea să pot să profit de biletele de avion la prețuri bune care au escală prin America. De exemplu pentru biletul de întoarcere am stat să vânez zborul ăsta vreo două săptămâni. Găseam ușor bilete ieftine, dar toate toate cu escală prin America.

Eperiența ta cu viza de SUA

Mă rog, mă interesează experiențele voastre. Ai luat sau nu viza? Repede, ușor? Angajat sau freelancer? Cu sau fără familie și proprietăți pe numele tău?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

38 comments