• Menu
  • Menu

București-Lisabona 77 de euro dus-întors

Cei de la Blue Air au lansat oferta de iarnă. Încă nu m-am prins exact care este exact perioada de călătorie. Bănuiesc eu că de prin Octombrie până în februarie, dar nu am văzut nimic afișat. Întâmplarea face că simultan un amic îmi cerea recomandări pentru Europa, am ajuns așadar să calculez și cât te-ar costa. Cu totul, pentru 2 persoane zboruri și 7 nopți de cazare prețurile încep de pe la 300 de euro.

Mă rog, ideea este că am găsit zboruri directe, cu Blue Air, București-Lisabona 77 de euro dus-întors la început de noiembrie.

Iar Lisabona în noiembrie nu are cum să fie mai rea decât Bucureștiul. Pe 14 octombrie când am fost eu prin Portugalia acum mulți ani temperatura mi s-a părut numa’ bună. Țin minte perfect pentru că eram la All inclusive în timp ce Felix sărea din stratosferă.

București Lisabona 77 de euro dus-întors

Lisabona și Portugalia cu totul este o destinație în care m-aș întoarce și mâine. Ce mâine, ohooo, de ieri. 😉

Până ne facem noi planuri să stăm pe acolo cu lunile, hai că poate îți faci tu dus-întors. Pentru rezervări mergi spre site-ul Blue Air. Eu îți las mai jos tarifele. 10-17 noiembrie eu cred că sună super bine, dar te poți juca tu cu datele în funcție de preferințe.

Prețuri zboruri dus în noiembrie

Prețuri zboruri întors în noiembrie.

Cazare în Lisabona pentru perioada respetivă

Am aruncat un ochi rapid pe Booking, cea mai ieftină cazare care are și un scor decent începe de la 140 de euro pentru 2 persoane 7 nopți.

Poți să te uiți pe Booking, Hostelworld sau Airbnb pentru cazarea perfectă pentru tine.

Informații utile pentru Lisabona

Găsești aici un ghid de călătorie, o să te ajute și acest articol. Îmi mențin părerea – cred că dacă nu îți place Portugalia, nu ai suflet.

Ce zici? Sună bine București-Lisabona 77 de euro dus-întors?

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment