• Menu
  • Menu

Prima mea experiență la all inclusive

Prima mea vizită la all inclusive ar putea să pară că a intrat mai mult în categoria „ce să știe țăranu’ ce-i sofranu'”. În primul rând ultimul meu gând era să plătesc o ședere de cinci stele și nimic de făcut la cei douăzecișiceva de ani. S-a întâmplat.

Am găsit prilej de explorat zona iar persoana care mă însoțea avea un training în acest resort. Cred că google maps și Booking funcționau la fel de bine și acum ceva mulți ani. Cu toate astea nu m-am gândit să mă organizez de cazare în avans. La fața locului am descoperit că resortul unde se ținea și trainingul este destul de departe de alte cazări (doooh). Și uite așa am avut trei zile întregi de relaxare (ai spune).

Prima mea experiență la All Inclusive

Golf știam deja că n-aș ajunge să joc nici dacă mi-ar pica ochii de plictiseală. Am devorat la cartea lui Sega – Namaste iar punctul de vârf a fost fie saltul din stratosferă al lui Felix, fie încercarea mea de a participa la orele de aqua gym. Încă nu m-am decis. De ambele îmi amintesc foarte clar.

Cu aerobicul în apă eu am eșuat lamentabil. Pregătită nevoie mare m-am apropiat de piscină. Nu era nimeni. Hai că mai dau o tură, să nu fiu prima nerăbdătoare. Când am revenit m-am felicitat pentru răbdare. Piscina era populată de persoane trecute bine de tinerețea cu numărul trei, ba chiar aș fi jurat că pisicna are formol, nu apă. Și nu aveam nici cască. Bine că Felix a plecat mai pregătit la drum.

Resortul avea seara și un entertainer cu microfon. Sunt destul de sigură că se juca bingo. Bine că vinul de Porto e dulce și te duce către vise. Am stat cu două zile jumătate mai mult decât simt că era suficient. 🙂

De ce nu mi-a plăcut experiența?

Pentru că s-a întâmplat să ajung acolo, dar nu era neapărat ceea ce îmi doream. Asta m-a împedicat să apreciez camerele frumoase și spațioase, piscina, diversitatea felurilor culinare.

Ce am apreciat însă au fost peisajele.


Acum îmi dau seama că resortul nu era cel mai rău, chiar dacă scădeam considerabil media de vârstă. Cu toate astea când și dacă ar fi să revin în Portugalia nu aș mai sta la Club Med. Acum că mă gândesc, până și numele trebuia să mă pregătească. Nu e ca și cum se numea Fiesta Party 5*. Club Med, Simona, Club Med!

Partea bună – și cartea asta a lui Sega m-a inspirat în a face ceea ce facem noi acum. Bine că am avut timp să o apreciez în liniște.


Tu apreciezi șederile leneșe la all inclusive sau preferi mai mult aventura, străduțele, localnicii și gheretele locale așa ca noi?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 comments