• Menu
  • Menu

Pe unde căutăm vara iarna asta?

Știți sau aflați că nu ne place grozav iarna. Mă rog, uneori îi ducem lipsa, visăm la fulgi de zăpadă, nasuri lipite de geam și vin fiert cu aromă de cozonac pe lângă. Dar dacă putem să alegem între gri și rece vs peisaje și căldură, alegem varianta cu numărul doi.

Anul trecut pe vremea asta tocmai decideam spontan, așa cum ne e firea, să ne luăm bilete spre Mexic. Știți deja, a fost grozav. 🙂 În primă fază am crezut că ajungem până în America de Sud, prin Peru și Bolivia, cât să văd lame la ele acasă.

Am văzut leneși în sălbăticie, chiar în mai multe și diferite ocazii. Iar în America de Sud nu am mai ajuns. Am petrecut șapte luni prin Mexic, Guatemala, El Salvador, Nicaragua și Costa Rica.

Și? Pe unde plecați iarna asta?

Suntem hotărâți că ne îndreptăm spre Indonezia. Nu am mai apucat să o vizităm în tura de 9 luni prin Asia de Sud Est, avem multe puncte puse pe lista de locuri prin care dorim să ajungem și ne gândim chiar să îi dedicăm cinci luni. Oare e prea mult? Oare e prea puțin? Cert este că avem foarte multe locuri de descoperit și explorat.

De exemplu fotografia de mai sus este din insula Padar. Foto via Sarinee58 / Shutterstock.

Prin partea asta de lume am mai avea de văzut pe îndelete Cambodgia și părți mari din Vietnam, câteva insule de prin Filipine și Malaezia. N-aș spune nu nici unei noi vizite prin Thailanda, că doar mai avem atâtea de văzut și acolo iar prin Laos sunt curioasă să revenim în Luang Prabang pentru a vedea cum s-a schimbat în ultimii ani.

Ei bine, să vedem. Biletele nu sunt cumpărate încă. Cine știe prin ce colț de lume ajungem. 😉

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3