• Menu
  • Menu

Cipru în Decembrie sau unde fugim iarna la căldură

Am ajuns în Cipru de o săpămână în mare parte pentru că ne săturasem de frigul din București. Să fim sinceri nouă și aici ne e frig uneori. Chiar dacă temperaturile nu au scăzut încă sunt 14 grade în perioada asta.

Ce am descoperit până acum ne place mult. Timp de explorat nu am avut prea mult. Am explorat în primele zile, cât a fost și mama lui Alex cu noi și o prietenă a ei. Am descoperit însă că sunt foarte mulți români pe o insuliță așa de mică.


Dacă locuiești în Cipru sau dacă ai vizitat această destinație așteptăm și recomandările tale. De poimâine începem să explorăm insula. Mulțumiiim!


La magazinul de suveniruri era și o doamnă din România. Pe la restaurante întâlnești cel puțin un român, noi aseară am nimerit chiar trei, dar și mare parte din clienții din restaurant erau tot români. Ne simțim ca acasă așadar, doar că este mai cald, poate puțin mai scump în restaurante și mai curat.  😛

Tot de la cei pe care i-am întâlnit aici am aflat că prețul unui apartament la parter cu grădină este de 250 de euro pe lună. Și nu te mai complici cu întreținere sau altele.


Despre Pafos, locul în care ne aflăm

În 2017 a fost Capitala Culturii și astfel a avut parte de un boost de investiții, din ce am citit pe net am înțeles că era mai neglijat iar că acum arată mult mai bine.

Orașul nu este nici foarte mic, dar clar nu este o metropolă. Există și un mall, iar din câte ne-am dat seama o mașină este aproape obligatorie. Asta dacă nu vrei să ratezi obiective turistice, plaje și alte destinații spre care fie trebuie să iei un tur, fie să mergi mult pe jos.

Și apropo de asta, se conduce pe partea stângă a dumului.

Zilele următoare vrem să facem un video cu primele noastre impresii din Cipru și alte informații utile. Așteptăm așadar întrebările tale.

Una peste alta a fost cea mai bună decizie, iar mie îmi place așa de mult încât mi-aș face un obicei iarna să vin aici. Vara însă, din Mai-Iunie și până în Septembrie e așa de cald încât ai da și pielea jos de pe tine. Am aflat asta tot de la localnici și români stabiliți aici.

Așteptăm întrebările tale. Noi ne-am gândit să vă povestim despre mașină, obiective turistice vizitate în jurul Pafosului, lucuri de făcut în zonă, poate și niște prețuri?

Pe pagina de Facebook și pe Instagram găsești mai multe foto. Așteptăm întrebările tale pentru un video, poate și un articol viitor.

Cheers!

p.s. – nu uita nici de concurs. Rucsacul ala antifurt este fain tare!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments