• Menu
  • Menu

Am vrut să răzuim țările prin care am mers împreună – video

Au trecut trei ani de când harta noastră răzuibilă stă ascunsă în cutie și ne-am gândit că e momentul să recuperăm la răzuit tot ce nu am apucat. Au fost trei ani în care am stat prea puțin într-un singur loc, deci harta, cărțile și multe alte lucruri ale noastre au stat prin cutii.

Dar ce să vezi, norocul nu ține mereu cu noi. S-a stricat harta. Motiv pentru care scriem și aici, să vedem pe la voi pe acasă cum e treaba. De cât timp ai harta răzuibilă și funcționează încă?

Harta a fost cadou de la Alex, de un moș Nicolae. Eu așa îmi amintesc.

Harta, eșarfa roșie cu care mă vedeți mereu și o carte. Acum că mă gândesc parcă eșarfa și cartea au venit separat. Nici nu mai contează.

Dă play să vezi ce nu a mers bine cu harta.

Înainte să începem să filmăm nu ne-am gândit nici măcar o secundă că nu o să putem să răzuim. Apoi în comentarii pe Youtube, dar și pe Facebook s-au adunat mai multe impresii de la alte persoane care s-au confruntat cu problema asta.

Soluții pentru când „nu merge” harta

Am fost sfătuiți să folosim gumă/radieră. Prima dată am testat eu și mi s-a părut că nici așa nu merge.

În dimineața asta a testat și Alex aplicând mult mai multă forță și parcă am reușit să mai curățăm.

Azi o să cumpăr o radieră bună, poate am fost noi MEGA blonzi. (Am testat doar cu gume din spatele creioanelor. Poate alea nu sunt destul de bune). Da, încă sper să resuscitez harta asta.

Angela de la Mindblower mi-a scris pe Facebook și m-a întrebat detalii despre hartă pentru a întreba producătorul de sănătate. Mi-a confirmat și ea că e recomandat să folosești o gumă.

 

Cum văd eu problema asta? E o hartă de 100-150 de lei, în funcție de promoția la care o prinzi. Nu e un capăt de țară. Se strică după câțiva ani, cumperi alta. Daaar, daaar, cu o hartă de genul e tocmai ideea că ai harta ta pe care o păstrezi ani, răzuind la ea. În timp capătă valoare emoțională. 

Dacă vina e la producător și hărțile astea se strică în timp, eu una le-aș propune să scoată o hartă poate mult mai scumpă, dar care să reziste mai bine. Indiferent de temperaturi, umiditate și alte variabile pe care nu ai cum să le controlezi.

Deci așteptăm să ne spuneți și voi dacă aveți harta răzuibilă a lumii Deluxe Edition, de cât timp și dacă încă puteți să răzuiți cu ușurință. Noi o să revenim și după ce o să am o radieră pe care o consider potrivită și mă conving că tot nu funcționează.

Mai avem de răzuit și la harta României, deci poate o să facem un video și cu ea. Asta când revenim din Insulele Azore pentru că zilele astea nu cred că vom avea timp.

Voi aveți hărți de genul? Mie îmi plac la nebunie. Pe alt perete în casă am pus o hartă a lumii în jurul căreia vreau să printez și să prind fotografii din destinațiile în care am fost deja. Vedeți și explic în acest video.

Duminică frumoasă. Și-a băut toată lumea cafeaua? 🙂 Eu nu.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.