• Menu
  • Menu

De făcut mâine în București – tur prin Absurdul comunismului

Cei de la Questo și RedPatrol organizează mâine de la ora 16.00 un tur interactiv special despre absurdul comunismului. Avem și concurs, găsești la finalul articolului detalii.

Tur prin absurdul comunismului

Trebuie să recunosc faptul că eu una sunt destul de curioasă să iau parte la acest tur, cu aplicația Questo noi ne-am familiarizat anul trecut, în Transilvania Train.

Găsești toate detaliile despre eveniment aici.

veți vedea unde se adunau domnișoarele înfocate ca să-l întâlnească pe Dan Spătaru, veți afla ce sfaturi de bronzat iarna dădea propaganda comunistă și veți descoperi multe, multe alte lucruri absurde de atunci.

Noi ne gândim că poate să fie o plimbare de două ore extrem de interesantă și sunt șanse foarte foarte mari să ne vedem pe acolo.

CONCURS

Avem de dat pentru voi cinci coduri de acces în aplicatie. Extragem câștigătorii mâine, până în ora 12, ca să vă puteți face și voi programul.

Ce trebuie să faceți? Să ne spuneți că vreți să veniți cu noi. Dintre comentarii vom extrage norocoșii prin random.org. Bonus: puteți câștiga și unul dintre cele 3 premii: un tur al Bucureștiului cu o Dacie din anii 80. Găsești detalii despre asta în evenimentul de pe Facebook. Despre cei de la RedPatrol o să vă mai povestesc mai multe în viitor.

Nu uita: aici evenimentul de pe Facebook. Ne spui în comentarii că vrei să mergi cu noi și vedem mâine dacă ai câștigat. Baftă!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3