• Menu
  • Menu

Cea mai frumoasă geacă!

Se pare că am eu o treabă cu gecile. Azi vă povestesc despre cea mai frumoasă geacă avută de mine până acum. Mai ales că și povestea este foarte cute. Un amic îmi spune într-o zi despre o prietenă care pictează tricouri și geci și care ne urmărește de ceva vreme, ar vrea să facă unele și pentru noi și nu are curaj să ne scrie. Fapt care m-a uimit puțin pentru că îmi place să cred că suntem destul de abordabili. 🙂

Mă rog, îi spun omului că normal, să îmi scrie, intru să văd și eu. Magazinul online îl găsiți aici, Facebook aici.

Poveștile hainelor mele pictate

Iubesc tricourile și hainele pictate manual, cu atât mai mult când oamenii simt să le facă pentru mine. Am două tricouri de la o prietenă, Ana. Au deja 3-4 ani de zile, le tot port și încerc să le îngrijesc, să le mai protejez.

Fata visătoare, care vine și cu autograf cu mesaj scris de Ana, deci este cu atât mai valoros pentru mine. În primă fază a fost un tablou pictat de ea. Dar șimțeam că e atât de mult din mine în fata aia visătoare încât i-am spus că vreau un tricou cu asta. Sau i-am spus că îmi place mult tabloul și s-a gândit ea să îl facă ea tricou. Nici nu mai știu.

Și fata romantică. Și tricoul ăsta are povestea lui. Prietena mea a pus pe Facebook foto cu mai multe tricouri pictate în ultima vreme, l-am văzut și i-am lăsat coment că îl vreau pe ăsta. Alex a văzut comentariul, l-a luat de la Ana și mi l-a dăruit chiar ziua următoare. Mi s-a părut foarte cute.

Ah și acum ajungem la povestea acestei geci pictată de Lorwna. Am discutat pe instagram și mă întreba dacă am vreo idee. Dacă aș vrea ceva anume pe geacă. Eu i-am spus că îmi place roșul, că obsesia de anul ăsta e galbenul și că albastrul este culoarea mea preferată de când mă știu. Că îmi plac unicornii lu’ nepoată-mea și că mi se pare cute și sigla noastră.

Și a ieșit asta:

Unicornul nepoatei e acolo cu mine și parcă puțin haos organizat cu atâtea bagaje. Deci mi se pare că a reușit să surprindă destul de mult din mine în geaca asta. Mulțumesc! 🙂

Deci aplauzele merg la Lorena Palosanu. Și poate v-am inspirat despre cum să faceți sau să vă faceți cadoul perfect. Haine pictate manual, personalizate. Nu ai cum să dai greș.

Iar acum sunt nerăbdătoare să îmi duc geaca în următoarea destinație. Hint – pe față am desenat și un balon. 😉 So put your moods on!

Pe Lorena o găsești și pe Instagram, Facebook, Etsy. Sharing is caring.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.