• Menu
  • Menu

Sănătatea unghiei în vacanță

Am mai povestit pe blog despre asta. Atunci când am început să călătoresc prima mea grijă era să nu iau micoze. Nu știu nici eu unde îmi era capul pentru că nu prea aveam pusă ordine în priorități.

Să vă povestesc. La un moment dat, în aeroport, o bunică m-a rugat dacă pot lua una dintre gențile lor sub pretextul că aveau prea multe bagaje și nu aveau bani să plătească. Eram înainte de controlul de security. Blândă, naivă și miloasă, am spus da. Am avut noroc mare cu cei din jurul meu care m-au avertizat că nu este o idee deloc bună.

Nu vedeam riscurile majore ce mă pândeau, în schimb aveam grijă să nu îmi las acasă papucii. Chiar dacă la începutul călătoriilor mele chiar nu stăteam în hosteluri și camere shared.

Nu că siguranța nu e importantă în vacanță, dar e alt subiect despre care o să povestim. Acum hai să vedem ce facem cu unghiile, astfel încât să nu riscăm micoze. De exemplu purtăm încălțări închise ca să nu dăm cu piciorul în vreo balegă prin India. True story!

Mi-am dat seama că nu am spus în video, sau nu a mai băgat Alex la montaj, dar cred că este foarte important să alegeți sosete din bumbac.

Despre temerile mele, sănătatea unghiei, micoze și cum le prevenim, în acest video. Cei de la Unghii Sănătoase au demarat o campanie de educare. Așadar ai grijă de unghiile tale și deja ai mai mult de jumătate din treabă făcută.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments