• Menu
  • Menu

Tu cum te asiguri că ești pregătit mereu de vacanță? (P)

Îl știți pe electricianul care nu are lumină în casă? Instalatorul căruia nu îi merge robinetul de la baie? Așa suntem noi uneori cu bagajele.

Acum câteva luni ne tot agitam că nu mai aveam bagaje mici de mână. S-au uzat/stricat în timp și uite așa ajunsesem să nu mai avem cu ce pleca. Am împrumutat și stricat unul al unui prieten care a stat o vreme la noi, apoi am apelat la sora mea. Bine că locuim aproape pentru că era destul de noapte când m-am apucat să împachetez și nu aveam în ce.

Bagajul ei a rămas la mine multă vreme, chiar prea multă. Până când, inevitabil, a avut și ea nevoie de el.

Așadar, dacă ne întrebi pe noi cum să te asiguri că ești pregătit pentru vacanță sunt puțini pași.

  1. Să te asiguri că ai actele necesare și că sunt valabile.
  2. Să îți faci un plan minim de vacanță înainte de a pleca.
  3. Să te asiguri că ai bagaje în care să împachetezi pentru că nu se știe niciodată când îți vine ideea unei plecări spontane.

La fel ca electricianul, nici noi nu am fost mereu super pregătiți de acțiune, dar am rezolvat problemele logistice și anume ne-am asigurat că măcar avem tot echipamentul, dar și de rezervă.

Plecări spontane? Suntem gata!

Vă scriu de pe o barcă, la Marea Ionică în Grecia. Duminică noaptea pe 30 iunie decideam că plecăm în această tură iar trolerul de la sora mea era deja returnat. Plecarea trebuia să fie vineri, cinci iulie. Punctele 1 și 2 erau deja bifate și cum a venit momentul, acum suntem pregătiți să plecăm oricând pentru că am profitat și noi de promoția Dormeo Go din magazinele Kaufland. 

Mama mea este fan Dormeo de când o știu eu iar noi eram în căutarea trolerului ideal de ceva vreme. Pentru mine un troler ok trebuie să fie el destul de ușor în primul rând, dar destul de rezistent și am exclus varianta din material din mai multe motive. Se murdăresc ușor, se strică repede și nu îmi protejează laptopul așa cum îmi doresc. Da, uneori pun și laptopul în troler. Știți deja că noi încercăm să plecăm la drum cu cât mai puțin bagaj.

De ce am ales totuși aceste trolere?

Noi avem trolerele de cabină varianta S, dimensiuni ce se potrivesc pentru toate liniile aeriene (55x40x20, 36 de litri).

  • Trolerele sunt ele destul de ușoare. Dacă doar trolerul tău gol are 5 kg iar compania aeriana te lasă cu maxim 7 să spunem, nu prea e afacere.
  • Sunt compartimentate bine, iar asta ne-a atras.
  • Au și lăcățel/sistem de închidere.
  • Se manevrează foarte ușor.
  • Sunt rezistente la șocuri și ai garanție doi ani.

Când am văzut cum arată m-am gândit imediat că o să îmi fac un sticker cu sigla noastră pe care să îl lipesc pe al meu. Cred că o să arate foarte fain, după ce ajungem acasă o să pun în practică ideea.

Fii pregătit mereu de vacanță cu DormeoGO

Până pe 23 iulie dacă faci cumpărăturile în magazinele Kaufland primești puncte bonus cu care poți achiziționa produsele din gama DormeoGo cu 50% reducere. Noi locuim la 10 minute de mers pe jos de unul și în general de acolo ne facem oricum cumpărăturile. Ba chiar sor-mea îmi povestea acum câteva zile că și cumnatul meu a profitat de promoție pentru a-și completa colecția de genți.

Noi de aceste trolere am avut nevoie, dar au și rucsacuri și genți mai sport sau mai business, în funcție de nevoile fiecăruia.

Până pe 23 iulie puteți achiziționa punctele dacă faceți cumpărături de minim 20 de lei, dar le puteți utiliza până pe 6 august 2018 cel târziu.

Important: roțile trolerelor se rotesc la 360 de grade, ceea ce nu e neapărat obligatoriu, dar vă ajută mult la manevrare, iar prețul profitând de această promoție mi se pare foarte foarte bun.

Găsești toate produsele aici, dar poți să le testezi în magazine. E cel mai bine să vezi cu ochii tăi.

Iar acum suntem curioși care sunt cei trei pași pentru voi pentru a putea pleca oricând?

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3