• Menu
  • Menu

Călătorie de la începutul și până la sfârșitul Universului

Poți să îți imaginezi că nu o să mai fie nimic din tot ce e azi în Univers? Oare cum arată nimicul?

Vă plac documentarele? Nouă da! Foarte mult! Călătoriile pot să fie de multe feluri, deci azi vă invităm să mergem într-o călătorie prin timp și univers. Găsești în acest articol trei videouri de pe Youtube și un documentar pe care vreau să îl revedem și noi.

Cred ca doar privind spre vârsta planetei și a universului ne putem da seama cât de efemeri suntem. Contăm la nivel de grup, de individ, ca societate, dar integrat în tabloul mare suntem ca niște furnici.

Hai să pornim într-o călătorie prin timp și spațiu.

La pachet cu informațiile de mai sus vine complementar frumos, ca pe un platouaș, documentarul de mai jos.

Și am mai încercat să dezbat această teorie și acest documentar cu câțiva prieteni apropiați, dar nu au părut așa interesați să intre în informații despre fizică cuantică. Prin 2015-2014 devoram acest site cu documentare unde am dat și peste acest documentar care mi-a făcut mintea să se îndoaie și să explodeze simultan.

Poți să citești despre unul dintre experimente și aici.

„A quantum experiment suggests there’s no such thing as objective reality.”

Physicists have long suspected that quantum mechanics allows two observers to experience different, conflicting realities. Now they’ve performed the first experiment that proves it.

Poate vă plictisiți și voi suficient încât să pornim un debate. I would loveeee that! 😍

Deci noi nu apucăm să ne plictisim foarte mult pentru că ne căutam și înainte teme de dezbatere pe marginea cărora să ne documentăm. Și ne lăsăm copleșiți astfel într-un mod plăcut de multitudinea de lucruri pe care nu le știm. 

Sperăm că sunteți bine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments