• Menu
  • Menu

Iarna cu autorulota în patru | Surpriză de ziua mea!

Alex a încercat să mă mai convingă să mergem cu autorulota iarna, dar îmi era teamă că o să fie prea frig, aveam dubii. Așadar, surpriză de ziua mea, a plănuit împreună cu alți doi prieteni, o plecare în patru cu autorulota. 😀

Nu a fost nici frig, doar afarăăăă laaaaa zăăăpaaadăăăăă, iar în ciuda tuturor așteptărilor nu am simțit nici că a fost aglomerat în autorulotă.

Iarna cu autorulota

Uite cum a fost pentru noi să mergem trei zile în patru, iarna. Regulile și indicațiile sunt la fel ca vara. Mai puțin faptul că dacă pleci de la autorulotă e recomandat să lași căldura pornită. Găsești aici mai multe articole din care să te inspiri/să înțelegi cam ce presupune o vacanță cu autorulota.

Traseul nostru, sigur o să vă fie de folos: București – Cabana Muntele Roșu (coordonate GPS), Munții Ciucaș – Barajul Siriu – București. Poate vă inspiră în cazul în care vreți să plecați câteva zile cu autorulota, dar nu foarte departe de București.

În Munții Ciucaș sunt multe drumeții de făcut. Noi nu suntem așa munțomani nici unul dintre noi, așadar nu am riscat să plecăm în drumeție pe ceață, ninsoare și vânt puternic. Găsești aici o listă de trasee turistice din zonă.

În Buzău, aproape de lacul Siriu, ai muuulte locuri de vizitat. Găsești cel puțin o parte dintre ele în acest articol. Vara poți face și stand-up paddle, cred că așa se numește. 🙂 Follow Paddle x (website, link Tripadvisor, link Facebook).

Autorulotă poți închiria de aici, Joy2Wander.

E  un cadou superb, eu m-am bucurat din plin de fiecare secundă, dar și Ioana a fost foarte bucuroasă de această aventură. Noi, fetele, nici nu știam exact traseul, ne-am lăsat surprinse. Totul a mers șnur, MULȚUMEEESC pentru surpriză.

Uite unde ne-am băut cafeaua în una dintre dimineți, să te uiți la video pentru că în el povestim despre experiența completă.

Dacă vrei și tu poate să îți surprinzi iubita/iubitul/pe cineva drag, o vacanță cu autorulota este mereu potrivită. Așa cred eu. Și, iată, ai și traseu la cheie.

Locuri de campare frumoase găsești pe Park4Night.

Enjoy, aveți grijă de voi și să fie un an bun!

Ne vedem și pe Instagram, dacă ți-a plăcut nu uita să dai share acestui articol (ne ajută foarte mult), te așteptăm și în grupul România Lipa Lipa. Mulțumim! 😍

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments