• Menu
  • Menu

Top nouă destinații din România din 2020

Vă urăm Crăciun Fericit! Asta înainte de orice! Sperăm că sunteți bine sănătoși, așteptăm să ne spuneți cum sărbătoriți. Noi am poposit la Câmpulung Muscel, sărbătorim cu o mică parte din familie, tradițional. 😍

Am văzut multe locuri în România anul acesta. Care sunt cele top nouă destinații din România prin care am fost? Ne e greu să decidem.

Finalul de an vine cu recapitularea momentelor speciale trăite. Chiar dacă un an mai greu, noi am reușit să îl colorăm foarte frumos. 😍 Care au fost acele destinații care v-au plăcut cel mai mult?

Mă tot întrebam și eu iar dacă judecăm după fotografiile de pe Instagram, obținem acest top cu locuri și momente frumoase din #RomaniaLipaLipa.

Top destinații din România din 2020

Sunt practic acele postări care au primit cele mai multe inimioare de la voi, poate alegem zilele astea și facem și un top după cum ni s-au părut nouă, nu după cum au primit love.

1. Corbii de piatră 

2. Cheile Tișiței

3. Rural – ai liber la Tihnă

4. Via Transilvanica pe dealul Tătaru
Pentru noi acestea au fost cele top nouă destinații din România de anul acesta, conform numărului de like-uri la postări de pe Instagram.
Dacă ne luăm după numărul de views la videourile scurte postate pe Facebook, atunci top 3 sunt:

Cheile Tișiței

Drumul Babelor – Transbucegi

Dobrogea cea sălbatică

Dacă stăm stă ne gândim, chiar ne-au plăcut mult Cheile Tisiței, merită sigur un loc în top. Așadar? Pentru tine care au fost destinațiile de la noi care ți-au plăcut cel mai mult?

Aveți grijă de voi și Crăciun Fericit! 😍

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3