• Menu
  • Menu

Așezări rupestre în apropiere de Câmpulung Muscel

Dacă tot am petrecut timp cu familia în Câmpulung Muscel, ne-am gândit să explorăm mai mult orașul ce i-a fost casă lui Alex. Cine știe, poate împrejurimile sale o să ne fie și nouă casă la un moment dat, dacă e de vânzare terenul ăla. 🙂

Explorasem deja Cheile și o grămadă de sate, toate la maxim 2 ore de Câmpulung. Unele sunt în județul Argeș, altele în județul Brașov. Am găsit frumuseți nebănuite și la 10 minute de casă în Câmpulung.

Poate pentru că e vară, poate pentru că e totul înverzit și frumos ori poate pentru că e vară și răcoare în zonele astea, ne-am hotărât că nu ne mai e așa frică să ne mutăm la sat. Trebuie doar să fim foarte atenți atunci când facem alegerea.

Așezări rupestre în apropiere de Câmpulung Muscel

Găsești 3 așezări rupestre foarte importante, despre care s-ar spune că ar forma triunghiul sfânt. Dar nu este ceva adevărat.

Pe ultima nu am mai apucat să o vizităm, dar cu siguranță și aici peisajul este superb.

Cel mai mult și cel mai mult ne-a plăcut nouă la Corbii de Piatră. Pe la 18.30 eram deja pe dealul de deasupra bisericuței, ne gândeam să vedem apusul, dar ne și întrebam ce mai facem două ore.

Până am mai stat în vârf de deal și am admirat peisajul, până am explorat, până am ridicat drona, iată că am avut și un apus de soare superbisim!

Dă play vlogului, nu uita să dai un share și subscribe la canalul de Youtube și un follow pe Instagram. Mulțumim!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.