• Menu
  • Menu

Activitate de weekend – harta magnoliilor din București

Vine weekendul și este momentul perfect din an pentru o activitate altfel. Pe urma magnoliilor din București. Aveam treabă prin zona Muncii-Pantelimon, așadar Alex a propus să mergem și la vânat de magnolii folosind harta de mai jos.

O idee care m-a surprins într-un mod foarte plăcut. La pachet cu multele cafenele (de specialitate sau nu) pe care le găsești pe traseele cu concentrație mare, a fost una dintre activitățile mele preferate din ultima vreme.

V-am recomanda chiar să vă grăbiți. Căldura foarte mare face să se scuture deja florile, probabil nici ploaia asta nu le prinde grozav.

Noi ne-am învărtit puțin prin Parcul Național (și ne-am adus aminte de „tinerețe”), apoi pe străduțele din zona, spre Vatra Luminoasă iar la final ne-am oprit la Cannoleria, cea din zona Decebal, unde ne-a așteptat o stradă întreaaaagăăăă plină de magnolii. Pe lângă delicioșii cannoli.

Aici nu mi-a ieșit cea mai reușită fotografie cu strada, dar vă prindeți voi că e frumos!

Update: Mulțumim Diana Robu pentru hartă. 😍

Nu știu cine a făcut harta, dar îți mulțumesc. Ne-a plăcut foarte mult. Iar eu am fost atât de uimită de propunerea lui Alex pentru că voiam să îi propun să ne plimbăm duminica poate prin Cotroceni. Așa însă am redescoperit o zonă neașteptat de frumoasă din București.

Multe case, oameni care râdeau în curte, alții reparau lucruri, admirând unul dintre copaci ne-am și dat în vorbă cu doamna care o avea în curte.

Cool vibes la noi în oraș.

Spor la explorat și să ne povestești cum a fost.

Urmează bujorii

Apoi lavanda 🙂

Unde găsești lanuri de lavandă în România

Spor la explorat și fotografiat.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment