• Menu
  • Menu

Prima călătorie prin țară cu bebe Eric

Echipa completă Lipa-Lipa a plecat la explorare prin țară. Am ales o destinație destul de aproape de București pentru a vedea cum ne e și în călătorii în formulă mărită. Voi ați călătorit/călătoriți alături de cei mici?

La cele cinci săptămâni ale lui ne întrebam dacă bebe Eric a fost cel mai mic turist de la Vulcanii Noroioși.

Una peste alta noi ne-am relaxat și ne-am plimbat, bebilă s-a simțit și el foarte bine. A dormit fie în sistemele de purtare pe care le avem, fie în căruț la umbră. Am avut grijă totuși la câteva lucruri, astfel încât să îi asigurăm condiții optime.

✔️Am făcut pauze de minim o jumătate de oră atunci când am mers cu mașina pentru ca micul să se întindă și să nu petreacă prea mult timp în scoică.

✔️Am evitat orele când soarele ardea prea puternic. Așadar am mers în explorare de dimineață, apoi seara. La prânz am mâncat și am dormit împreună în timp ce tati stătea la laptop și lucra.

Vezi vlogul în care vă arătăm peisaje super faine, vă povestim ce am luat la noi și vă arătăm camera de la Complex Turistic Măgura, locul în care am ales să ne cazăm.

Aici găsești și un articol din care să te inspiri pentru vizita ta în județul Buzău.

Primele luni cu bebe Eric

Între timp a împlinit două luni, avem un bebeluș tare blând, voinic și voios. Până acum echipa se descurcă foarte bine. Poate dacă bebe era mai bolnăvicios, mai puțin mâncăcios sau mai mârâit, ne era mai greu să ne pornim în aventuri.

Între timp am început și seria de vaccinări, am mai trecut un hop fără prea multe probleme, doar o ușoară febră. După tura doi și trei de vaccinare și după ce o să discutăm și cu doctorul, ne gândim să ne aventurăm în iarnă și spre destinații exotice. Ne e dor.

Până atunci mai mergem la explorat prin România, poate spre toamnă și prin Europa. Vara nu e momentul nostru preferat de aventuri pe bătrânul continent, iar vara asta este cu atât mai aglomerată, toată lumea fiind „fiartă” pe călătorii, după restricțiile din ultimii ani.

Dacă e să vă recomandăm experiențe pentru vara asta, atunci am miza fie

pe o tură cu velierul

poate aventuri în Balcani, ori explorat cu autorulota.

Spor la călătorit și aveți grijă de voi! Ce planuri aveți pentru vara asta?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments