Recomandari

Recomandare de cazare in regim hotelier in centrul Bucurestiului (P)

Reading Time: 2 minutes

Va spuneam cu ceva vreme in urma despre cazarea in regim hotelier.

Acum va recomand si un loc potrivit, in buricul targului, la preturi rezonabile. Daca intrati pe site-ul Rocazare.ro o sa vedeti ca pentru piata unirii preturile sunt foarte bune. Garsoniere de la 35 de euro pe noapte (adica vreo 80 de lei de persoana), apartamente de pe la 45 de euro. In functie de timpul pe care il veti petrece aici pretul poate sa si scada. Unul dintre apartamentele la care m-am uitat eu are urmatoarele tarife:

  • 45 EUR pentru rezervari de 1-6 nopti
  • 40 EUR pentru rezervari de 7-15 nopti
  • 35 EUR rezervari mai mari de 15 nopti

Detalii despre apartament:

Livingul este spatios, mobilat cu un coltar extensibil, insotit de 2 cuburi-taburet, masuta de mijloc, biblioteca si birou.

Bucataria este utilata complet si functionala: mobilierul contine spatii de depozitare, gasiti aragaz, cuptorul incorporat, frigider, bucataria fiind  completata de  masa cu scaune. Baia are cada, cu perdea de dus, grup sanitar, chiuveta cu oglinda.

Optional, se pot regasi in apartament cuptor cu microunde, cana electrica (fierbator de apa), filtru de cafea, masa si fier de calcat, uscator de rufe. La cerere se poate obtine si uscator de par.

Apartamentul este utilat cu masina de spalat, aer conditionat in living. Incalzirea pe timpul iernii este asigurata prin reteaua centralizata a orasului. Abonamentul TV asigura un numar mare de programe iar internetul este Wi-Fi, detaliile (utilizator si parola) regasindu-se in apartament.

Pentru cazarea in regim hotelier dormitorul este amenajat cu lenjerie, pilota, perne si prosoape; in baie exista cosmetice hoteliere precum: pliculete de sampon/gel de dus si sapun, hartie igienica, iar in bucatarie veti gasi burete si detergent pentru vase. Pentru a folosi apartamentul la capacitate maxima, de 4 persoane, se va regasi si necesarul pentru canapeaua din living: lenjerie, pilota, perne si prosoape.

In Asia prefer sa stau in hosteluri si guest houses insa pentru sezonul acesta de primavara-vara am deja 2 iesiri programate in Europa si iau in serios in considerare varianta de inchiriere in regim hotelier.

 

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz