• Menu
  • Menu

Plec să redescopăr Neamțul

Ținut frumos și mândru cu multe povești! Îl revăd în perioada următoare, între 23 și 30 august!

Cei de la Eventur organizează ediția cu numărul 4 #priNeamț. De data aceasta descoperim potențialul cultural, ecumenic și de aventură a zonei! Descoperim legende locale și le dăm mai departe. Ei, noi și o selecție interesantă de bloggeri străini și români!

Duminică ne întâlnim toți la Roman apoi timp de câteva zile o să tot descoperim ținuturile. Ar fi tare să ne urmăriți și să ne susțineți! Facem zona cunoscută atât pentru voi cât și pentru toți cei care încă nu știu unde e România pe hartă și ce comori ascunde!

Dacă mă sperie ceva din toată aventura asta este FIX lucrul pe care mi-l și doresc – urcarea pe munte. În primul rând trebuie să văd ce echipament îmi trebuie. . Nu sunt într-o formă fizică excelentă, nu am bocanci, nu prea am făcut urcărui pe munte și practic gâfâi și de la o mică pantă. Sunt sigură totuși că profesorul Toma o să mă poată îndruma în ale respirației și sincer sper să nu mă fac prea tare de râs!

După cum vedeți e super serioasă treaba așadar m-am apucat să mă documentez! Pare că nu o să mor pe drum! În plus mă entuziasmează mult experiența și priveliștea. Găsiți la Divă în bocanci poze și detalii! După experiență o să încerc și eu să vă fac un rezumat.

Sincer, sincer aștept cu foarte mare nerăbdare și festivalul Filmul de la Piatra și mi se pare că organizatorii au avut o idee excelentă!
Dacă sunteți curioși, în zilele petrecute în zona, cam acesta o să ne fie traseul
Harta-priNeamt4
Să îmi spuneți dacă vreți să vă aduc de pe acolo ceva, dacă aveți recomandări pentru mine. Vă las cu un superb timelapse făcut de Dragoș!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment