• Menu
  • Menu

În Septembrie mergem la Duli Beach! Vă mulțumim frumos!

Ne-am început aventura în Februarie în Filipine, despre care am făcut și un video la final de trei săptămâni și l-am împachetat cu un cântec ale cărui versuri spuneau take me back to where we started!

Hai să îți arătăm video-ul și NU UITA SĂ TE ABONEZI!

La Duli Beach am ajuns absolut întâmplător și din greșeală. La intersecția asta de drumuri am hotărât să mergem drept înainte, nu la dreapta!


Am fost absolut fascinați de loc, dar și de povestea lor. Au plecat să călătorească și până la urmă s-au apucat să deschidă o afacere în colțul ăla de Paradis. Am scris despre asta aici. Eram pe acolo și ziceam – wooow, ăsta e „biroul” lor în fiecare zi! Wooow, vreau și eu!

Cum viața te poartă unde trebuie să ajungi, se pare că nu i-am descoperit fără ca asta să aibă și o însemnătate. Acum aproape o lună ceream ajutorul comunității pentru a ne îndeplini un vis (încă unul). Găsești articolul aici.

Azi avem voie să vă și anunțăm că visul nostru o să devină realitate și noi suntem cei care vor merge la micul resort din Palawan!

Două luni acolo o să fie biroul nostru!

Cum așa? Au un bebe mic pe care vor să îl ducă și acasă și au nevoie de cineva care să aibă grijă de afacerea lor. Când am scris articolul știam deja că suntem în top 3, ne doream să fim noi cei care fac asta dar nici nu mă gândeam că o să fiți atât de numeroși cei care ne veți ajuta! Am fost foarte șocați și plăcut impresionați amândoi, chiar nu avem suficiente cuvinte să vă mulțumim pentru că nimic nu ne garanta că noi am fi fost câștigătorii jobului fără voi! 

Hai să vă arătăm și mesajul de la ei, pe care l-am primit la doar câteva zile, dar ne-au rugat frumos să le dăm timp să anunțe pe toată lumea în privat pentru că au avut foaaarte mulți oameni care au aplicat!

Guys, kumusta? How can we ignore all the attention you created, haha! At the moment we are in Manila and started the passport proces for Stan. What should be a process of 3 weeks turned out to to be much longer. Before we tell the world we would like to have you guys as our interim managers we would like to know from you if a delay in time would be no problem for you. We hope it is only 4 weeks later than planned, but at the moment it is not clear yet. PLEASE keep it to yourselves for now so we can let the others know.

Thank you! Thank you all sooo much! Wake us up when september comes!

OOOOHHHH MYYYYY!!! Two more months in Palawan! Acum că scriu asta și că putem spune dansez iar de fericire!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

13 comments