• Menu
  • Menu

Life is what you make it! Am ajuns la Duli Beach

Am ajuns in Paradis si nu vrem sa mai plecam de aici. 6 săptămâni asta o sa ne fie casa, privelistea si wallpaper-ul de birou.
Vedeti stancile alea din stânga? De acolo tastez acum, pentru ca la @duli Beach (găsiți în articolele anterioare informatii despre ei si cum am ajuns aici) nu prea exista electricitate si semnal.


Asadar scriu de pe stanci, ascultand marea, briza e placuta si e chiar racoare aici dupa caldurile nebune de care am tot avut parte in ultima vreme (vezi Laos si Vietnam). Ma gandesc foarte serios fiind intr-un loc asa frumos si izolat sa iau o pauza mai lunga si de la blog. Poate 6 saptamani? Nu de tot, dar foarte posibil sa postez tot mai rar.

Sederea noastra aici o sa ne invete multe si suntem bucurosi si nerabdatori sa le asimilam pe toate. Despre sustenabilitate si folosirea la maxim a resurselor. Totul functioneaza cu energie solara și 4 ore de generator zilnic. Asa ca nu o sa irosim baterie pretioasa doar ca sa dam plictisiti scroll continuu pe facebook ci ne vom bucura tot mai mult si mai mult de viata, oamenii care vin aici, citit, munca pe care o avem de facut in jurul resortului și de noi doi!

Life is what you make it! Va jur! Trebuie doar sa va uitati puțin la noi si ultimele noastre 6 luni pe drum pentru a va convinge de asta.

  • Aveam o avere pana sa plecam de acasa? Nu!
  • Ne asteptam sa calatorim atat? Nu! Dar ne doream!
  • Ne asteptam sa si castgam bani in timpul asta? Nu! Dar speram!
  • Ne speria ideea sa fim 24 din 24, 7 din 7 împreună timp de multe luni de zile Oh, da!
  • Am avut si avem certuri si divergențe de opinie? Normal!
  • Ne-a speriat si ne sperie nesiguranța? Deseori!

Dar muncim pentru visul si viitorul nostru asa cum ni-l dorim, asa cum am vrea noi sa îl pictam si incepe sa se coloreze timid, dar tot mai frumos!

Viata nu are legatura cu ce vor vecinii de la tine, ci cu actiunile pe care le faci pentru a ajunge si a face ceea ce iti doresti! Pe bune!

Nu știu cand o sa revin pe blog cu toate ca inspiratia a revenit si poate as putea sa ma apuc sa scriu si o carte chiar :)). Poate chiar o voi face (sa ma apuc macar).

Probabil voi scrie mult si voi publica oricand o sa simt nevoia!

Life is what you make it! Nu uita asta! Nici noua nu ne vine sa credem, dar este adevărat!

Și avem tolba plină de povești și dovezi. 😉

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

11 comments