• Menu
  • Menu

Avem prea multe lucruri! Vreți magneți? :)

Nu pot să vă las azi fără nimic de citit pe blogul vostru preferat de călătorii :). De data asta din culisele vieții noastre de nomazi digitali!

Noi încă avem lucruri peste tot! Avem lucruri la Eforie, avem lucruri la Câmpulung, lucruri în dulapuri în București, lucruri în cutii în București. Iar noi nu prea mai știm cum e să avem atâtea lucruri!

Prin urmare de când ne-am întors, în noiembrie, încă nu am desfăcut cutii. Pentru că aveam impresia că „nu stăm mult”. Am dat peste niște cutii zilele trecute în dulapuri și m-am pierdut în tot felul de lucruri de care nici nu mai am nevoie, nici nu vreau să le arunc. O pungă întreagă de magneți de frigider. Nu le mai văd rostul și sensul. Cine vrea magneți să ne spună! Avem de dat!

Iar hainele le avem la Câmpulung. Noi am aterizat fix la începutul iernii. Alex a dat o fugă și ne-a adus câteva haine. Câteva, că nu stăm mult…

Timpul a tot trecut, iar noi am rămas prinși cu treabă! Mbuun. Până aici nimic suspect, doar că am rămas prinși cu treabă cu hainele de vară din bagaj și cele câteva bluze și hanorace de iarnă!

Săptămâna asta Alex s-a dus la Câmpulung să mai aducă. A venit primăvara, n-avem cu ce ne îmbrăca. Acum mă simt copleșită de cât de multe variante și opțiuni am! După ce am umblat un an întreg în câteva lucruri, acum brusc am prea multe opțiuni! 

Când spun câteva mă refer strict numeric. Le purtam prin rotație, se stricau, aruncam, înlocuiam.

Pe lângă dilemele pe care le am: eu ce fac acum cu toate rahaturile astea și la ce îmi foloseau înainte, constat și că anul ăsta chiar ne-a schimbat și a avut efecte majore în modul în care ne trăim acum viața!

Nu vă mai spun cum mi-am dat ochii peste cap când am dat peste colecția de pantofi cu toc! Ce fac eu cu atâția pantofi cu toc? De ce încă am atâția?

De ce sunt așa uimită? Pentru că atunci când am plecat am dat și am aruncat, credeam noi, cam tot!  Iar trebuie să iau lucruri la mână și să mă decid ce fac acum cu ele!

Bonus – vă las iar stand-up-ul ăsta!

Deci? Vreți magneți?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

21 comments