• Menu
  • Menu

Mokrin House spațiu de coworking & coliving în apropiere de Timișoara

Mokrin House este un spațiu creativ și liniștit pentru nomazi digitali, freelanceri sau companii care doresc să facă teambuilding-uri. Pana de curand am cam evitat spațiile de genul, având impresia că de multe ori e vorba doar de marketing.

După ce am stat două zile în Serbia la Mokrin House mi-am cam schimbat părerea. Hai să vă povestesc de ce!

Mokrin House- unde îi găsești

Locul în care se află este genial. La mai puțin de 200 de km de 3 aeroporturi: Budapesta, Belgrad și Timișoara. Aeroportul din România fiind și cel mai apropiat.

Până în Timișoara sau din Timișoara cel mai rapid mergi cu mașina sau îi rogi pe ei să îți organizeze transportul. Din Belgrad aveți autobuze din oră în oră spre Kikinda, iar de acolo autobuze la fiecare 15-20 de minute spre Mokrin. Tot din Kikinda puteți lua și taxi.

Noi am ales să mergem cu autobuzul iar acesta ne-a lăsat foarte aproape de Mokrin House! Din păcate însă nu există autobuze din Mokrin spre România. Nici măcar spre Kikinda. Pentru a ne întoarce în Timișoara cea mai bună variantă a fost trasnportul asigurat de la Mokrin.

Cum arată Mokrin House

De afară nu prea ghicești în ce loc frumos urmează să pășești. Noi văzusem deja pozele de la ei de pe site, Facebook și Instagram. În spatele porții te așteaptă un gazon verde, frumos și proaspăt pe care să lenevești în momentele de pauză, sau din care chiar să lucrezi. Spațiile de dormit sunt separate de cel de lucru și de restaurant. Toate sunt poziționate în jurul gazonului.

Interioarele au finisaje frumoase, plăcute, îmbinând vechiul cu noul într-un mod creativ! Ce să mai, Mokrin House arată și este cool!

Cel mai bine e să te uiți la acest video pe care l-am făcut de acolo.

Poveste

Proprietarul își dorea să amenajeze casa veche și să aibă aici casa de vacanță. A realizat totuși că are destul de mult loc pe care l-ar utiliza o săptămână-două pe an și de aici a luat naștere Mokrin House! La proiect, design și finisaje se lucrează încă din 2008.

Și mi se pare că au reușit să îmbine foarte fain noul cu vechiul, utilul cu plăcutul. Din lemnul vechi al casei au făcut bănci stylish de exemplu.

Derulăm în 2017 și avem acum unul dintre cele mai tari locuri de coworking & coliving din Europa.

Despre prețuri

La Mokrin House prețurile încep de la 46 de euro pe zi și până la 108 euro, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. Pentru camera de 46 de euro costul de ședere pentru o lună este de 993 de euro în care sunt incluse:

  • cazarea
  • 3 mese gustoase și sănătoase pe zi
  • acces la spațiul de lucru și absolut toate facilitățile Mokrin House
  • acces la seminariile și evenimentele organizate.

Practic dacă ai mult de muncă tu nu trebuie să mai plătești nimic, stai și te concentrezi doar pe ce ai de făcut.

Dacă vrei doar să mergi și să lucrezi o zi de la Mokrin House, dar nu vrei să și dormi acolo, prețurile încep de pe la 8-10 euro pe zi, în funcție de nevoile tale (câte mese dorești).

Pentru cine rentează?

O să repet iar ca să mă asigur că am fost înțeleasă. Când ai nevoie de o pauză de la călătorii, sau pur și simplu de un spațiu de lucru în care te poți organiza mai bine, Mokrin House e soluția. Avantajul este că nu stai în singurătatea hotelului de minim trei stele, ci într-o comunitate și ambient plăcut.

Chiar și dormitoarele comune sunt cool, confortabile și gândite deștept! Un pat într-un hostel te costă un minim de 10 euro și nu mereu e pe gustul tău ce te așteaptă acolo. Trebuie doar să merite pentru tine!

Mie îmi vine destul de greu uneori să lucrez din apartament, nu avem birouri ok la care să stăm, programul nostru e deseori destul de haotic. De când am revenit în România nici nu am stat foarte mult în București și nu am apucat să ne aranjăm un birou în una dintre camere. Dar cred că nici asta nu e de dorit neapărat.

Cum să te hotărăști dacă e pentru tine? Ți-aș recomanda să te gândești câți bani ai face în perioada în care ai sta acolo. Nici nu merită să dai pe mere ce ai luat pe pere, dacă înțelegeți ce spun!

Avantajul este că dacă ai de lucru, de la Mokrin House eu chiar am muncit super bine! Într-o zi am pregătit parte din munca repartizată pentru aproape o săptămână. Cool!

Ce trebuie să mai știu despre Mokrin House?

Noi am stat puțin la povești și cu cei care conduc locul pe acolo. Sunt oameni tineri și foarte smart care înțeleg foarte bine că au clienți cu nevoi diferite. Așadar dacă ai vrea două  mese pe zi în loc de trei, dacă ai alte cerințe speciale, nu trebuie decât să îi contactezi! Te vor ajuta cu siguranță!

Nu sunt singura care s-a îndăgostit de ei și consideră că merită ci și mulți alții. Mai găsești aritcole despre ei și aici sau aici. Cred că nu e ușor să faci un loc BUN de genul!

Ce îmi doresc? Mokrin să devină acest Global Village, așa cum își și doresc!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.