• Menu
  • Menu

Bangkok by night

Usurel usurel am revenit la povestile din Asia. Uite cum se face anul de cand am fost pe acolo. Poate pana la momentul in care am revenit acasa termin si de povestit.

Acum daca tot va aberez pe aici, azi am realizat ca INCA am o multime de lucruri de povestit si de poze de aratat :)… nu doar din Asia dar si din multe alte colturi de Europa. Usurel, usurel ca nu arde, nu? 🙂

Revenind la Bangkok. Este probabil unul dintre cele mai active orase noaptea. Este o nebunie ce se intampla aici, mai ales in perioada anului nou. Baruri, petreceri, galetuse de alcool, mancare, haine, droguri, sex, prostitutie, ping pong show, de toate! Alegeti viciul preferat (de noapte) iar aici il gasiti cu siguranta!

Bangkok 10 Bangkok 13

Centrul distractiei este Kao San Road. Cum nu puteam pierde distractia cazarea a fost luata la botul calului, adica fix langa aceasta minunata si promitatoare oaza de petreceri si distractie.

Bangkok 5

Ce am facut de fapt? Ne-am plimbat, am pozat si am mancat diverse nebunii. Cu toate ca jumatate dintre noi insistau si pentru showuri ping pong sau baut galetuse in baruri, cealalta jumatate a picat ca secerata de oboseala. Veti intelege mai bine atunci cand o sa va povestesc exact cum a decurs drumul cu autocarul VIP din Cambogia pana aici :).

La capitolul mancare: taitei, clatite cu ciocolata, inghetata prajita, fructe, pizza, de toate gasesti in zona – dupa cum se poate vedea si in poza de mai sus :).

Bangkok 1 Bangkok 2 Bangkok 3 Bangkok 4 Bangkok 6 Bangkok 8 Bangkok 9 Bangkok 10 Bangkok 11 Bangkok 12

Daca va coafeaza o freza impletita (see what I did here? :P) serviciile sunt oferite direct pe strada.

Bangkok 17

 

Don’t worry man. Same same but different este un motto. De la ce ingrediente are ciorba pana la cum ajung in statia de autobuz sau chiar – eu in ce autobuz ma urc, raspunsul este inevitabil „same same, but different”. Nu are sens sa va stresati pentru ca pana la urma despre aste e vorba. Chill man… o sa fie bine! 🙂

Sa lipaim fericiti pana va povestesc despre autobuze si alte altercatii :).

Bangkok 15 Bangkok 16

 

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments