• Menu
  • Menu

Rainbow Mountains de vizitat in China

In lumea asta mare sunt multe multe chestii misto… din fericire pe multe dintre ele am apucat sa le si vad cu ochii mei. Din nefericire cele vazute sunt asa putine in comparatie cu cele pe care le mai am de vazut incat ma apuca groaza si realizez ca probabil nu o sa apuc sa vad niciodata toate lucrurile frumoase din lumea asta!

Si e pacat pentru ca eu imi doresc mult sa o fac. Nu o sa apuc si nimeni nu va apuca niciodata – mai ales ca frumosul este un termen atat de relativ…

Revenind. Muntii astia, muntii curcubeu exista pe bune si se gasesc in China! Se gasesc in parcul geologic Zhangye Danxia daca vreti sa mergeti sa ii vizitati.

Cum au aparut Rainbow Mountains? De-a lungul timpului au fost presate diverse pietre de diferite culori… prin eroziune si alte procedee culoarea muntilor a ajuns sa fie asa.

o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (6) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (7) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (1) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (2) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (3) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (4) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (5)

V-am starnit interesul? Nu ca arata absolut minunat?

o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 RAINBOW-MOUNTAINS China o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (8) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (9) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (10) o-RAINBOW-MOUNTAINS-900 (11)

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Sursa foto

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment