• Menu
  • Menu

Bangkok, Marele Palat

Ce trebuie sa stiti inainte de a merge la Marele Palat din Bangkok? In primul rand nu se poate intra oricum. Atat picioarele dar si mainile trebuie sa le ai acoperite. Daca imbracamintea ta nu corespunde standardelor poti fie sa cumperi de acolo material cu care sa te acoperi (un fel de fusta) fie sa inchiriezi pantaloni si bluze. Nici barbatii dar nici femeile nu vor putea sa intre fara pantaloni lungi si tricou (nu maieu).

Pana sa ma judecati da, stiu, culturile sunt diferite, etc etc etc bla bla bla. Mie nu mi-a placut. O spun si mi-o asum! A fost timp pierdut cumva aceasta vizita. Nu am fost impresionata in niciun fel, nu am rezonat cu nimic, nu am vrut sa inteleg prea mult.

Pentru ca nu mi-a placut imi este greu sa ma apuc sa va povestesc plina de entuziasm. Asa sunt eu, radicala uneori. Cand nu imi place si nu imi place un lucru (si se intampla foarte rar sa simt asta) nici nu vreau sa vorbesc despre asta. Dar pozele sunt poze si sunt facute iar voi puteti sa decideti singuri daca vreti sa stiti si povestea.

Bangkok 24

Bangkok 33 Bangkok 36 Bangkok 37 Bangkok 39 Bangkok 41 Bangkok 21Bangkok 24 Bangkok 25 Bangkok 26 Bangkok 27 Bangkok 28 Bangkok 29 Bangkok 30 Bangkok 31 Bangkok 32

 

Si dupa cum spuneam strazile sunt mult mai fascinante.

Bangkok 50 Bangkok 44 Bangkok 45 Bangkok 46 Bangkok 47 Bangkok 48 Bangkok 49

 

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3