• Menu
  • Menu

Ne pregatim de Raliul Mongoliei

V-am povestit cateva lucruri intr-o postare anterioara si am promis ca va tin la curent. Asta voi incerca sa si fac.

Poate nu ati inteles, voi face o recapitulare: 3 baieti si o fata dar pe parcus soferul nostru s-a pierdut. A fost omorat sau poate a plecat sa se faca sihastru. Din cand in cand il mai vedem in umbre prin padure, masina merge singura… e putin spooky uneori.

mongol rally driver

Cate avem de facut? Ohoooo hoooo! Multe. De exemplu peste weekend am petrecut doua zile, doua zile intregi impreuna. Noi, toti patru. Ma rog, trei si fantoma(baieti, hai sa ii dam un nume).

Trebuie sa intelegeti ca in bucata aceasta si noi mai invatam unele lucruri. Nu e ca si cum pana acum noi am facut doar editare video si pac bum, ce buni suntem la asta :). Dar pana plecam in Mongolia si cu ceva input din partea voastra: ce vreti sa vedeti, ce subiecte va pasioneaza… well… o sa fie fain!

Duba libre Mongol Rally

V-am promis ca va povestesc si despre cum sunt aventurile cu trei baieti. Bai, nu ma plang! Baietii au inteles destul de clar ca suntem egali… sau cel putin ceva de genul :). Diviziunea muncii este clara, fiecare dintre ei este responsabil de o bucatica mica sau mare din fericirea mea. E o povara greu de dus si pentru ei dar simt eu ca au facut un consiliu barbatesc in care s-au hotarat sa imi arate mie ca e fain sa o ardem baieteste dar sa nu uit ca sunt fata si sa ii las sa ma cocoloseasca, sa fie masculi alfa si sa conduca turma.

Astfel ma asteapta cand dealul imi depaseste capacitatea pulmonara si imi iau toate greutatile din mana, imi ofera gecile sa nu imi fie frig yup #truestory, privim apusuri impreuna (chit ca le place sau nu), se ingrijesc sa am cafea, ma avertizeaza cand la buda miroase urat (poate nu vreau sa intru) si cum sunt neindemanatica din fire ma si pazesc de betele din padure care ar putea sa imi scoata un ochi. Poate ca lucrurile de mai sus sunt normale dar am aceasta tendinta de a ma camufla intre baieti si oricum… ma bucur sa vad ca, desi suntem egali si toate cele, gesturile frumoase, cavaleresti nu sunt moarte :).

Care sunt lucrurile de care trebuie sa ne ocupam? Hmmm pai pe scurt: pasapoarte, vize, parteneri si parteneriate, idei, multe multe idei, petreceri, echipare Duba pentru drum, lucruri bune si frumoase, motivare pozitiva, mereu pozitiva! 🙂

Si pentru ca ultima propozitie se incheie cu pozitiv, pe pozitiv o sa raman pentru ca, sambata, intr-o pauza de filmare si in timp ce ne jucam cu tehnologia, baietii mi-au facut pozele astea pe care le indragesc mult!

Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 11 Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 12 Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 2 Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 3 Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 4 Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 5 Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 6 Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 8

Si daca nu intelegeti va traduc eu pozele. Imi place ENORM ce facem si sunt pur si simplu fericita si entuziasmata pentru lucrurile marunte: ca ne ajutam intre noi si ne invatam cum sa devenim mai buni, ca incercam sa facem si putin bine in lume. Nu prea mult, one random act of kindness of a time. Nu poti schimba lumea pana nu schimbi lucruri in tine. Cred cu tarie in asta!

Siii la final, va las cu o poza de teasing. Oare despre ce este urmatorul episod Duba Libre? Dap, are legatura cu poza!

Duba Libre in Mongol Rally Simona Stanescu 9

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments