• Menu
  • Menu

Atelierele Paravion revin

Povesteam pe Facebook zilele trecute despre faptul ca urmeaza sa dau inapoi ceea ce am primit si eu la un moment dat. Astfel, in cadrul proiectului Atelierele Paravion voi coordona o grupa de studenti la ASE, Marketing. Mi-e drag sa spun ca si eu am absolvit aceasi facultate si recunosc faptul ca imi e dor de anii studentiei. Daca m-as intoarce in timp probabil ca nu as schimba nimic. Faceam multe, faceam lucruri frumoase si am avut multi profesori care m-au inspirat!

Cand cei de la Paravion mi-au dat mailul nu am ezitat prea mult pana sa raspund. Am pus cateva intrebari referitoare la ore si cum se vor desfasura intalnirile iar in sinea mea speram sa pot face asta.

Hai ca nu va mai tin pe ghimpi si va povestesc ce inseamna aceste ateliere:

  • 50 de echipe. Dap! Ai citit bine! CINCIZECI!
  • Fiecare echipa formata din cate 5-7 studenti ai facultatii de Marketing
  • Fiecare dintre ei va invata sa scrie un articol despre o destinatie
  • Impreuna o sa gandim o strategie de promovare a unei destinatii

Suna foarte (si va rog sa ma scuzati pentru rom-engleza dar simt ca asa se intelege mai bine) fun & challenging.

In afara de asta provocarea mea cu mine (in fiecare proiect care imi este foarte foarte drag sau pe care il „simt” am si cate o provocare cu mine) este sa ii fac sa poata comunica online, sa se si inteleaga, sa ajunga la un consens!

Ce se cauta si ce se puncteaza? Creativitatea si potentialul concret al ideilor pentru promovarea si vinderea destinatiei respective!

Proiectul are startul pe 24 aprilie. La ora 19:00 (posibil mai devreme) o sa calc pragul facultatii dupa cativa ani de cand nu am mai trecut pe acolo. Am emotii si sunt nerabdatoare atat sa revad cadrele didactice dar si studentii cu mintea deschisa, nerabdatori, curiosi si fericiti!

Si stiti ce imi mai place? Imi place mult sloganul: „Old business meets new passion”

atelierele paravion

Felicitari Paravion pentru initiativa, pentru concept, pentru punerea in practica, pentru ca va implicati in mediul academic! MARE BRAVO DE LA MINE!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.