• Menu
  • Menu

Qalendra – afla ce se intampla in lume

Tu ai auzit de qalendra pana acum? Probabil ca nu! Eu nu auzisem pana acum cateva zile.

De ce e important sa stim de el? Pentru ca este un start up romanesc selectat printre cele mai bune din Europa Centrala si de Est.

Ce poti face aici? Inainte de a pleca in vacanta poti verifica ce sarbatori sunt in regiunea in care mergi tu. Ideal este sa iti programezi vacanta in functie de evenimentele la care vrei sa ajungi dar daca esti un spirit mai liber poti verifica dupa ce ai programat vacanta si poti spera ca poate ai noroc de evenimente faine!

Ce se intampla azi in lume?

Iata! French Open, festival cu lupte de tauri, festivalul sculpturilor in nisip (uite la acest festival ma gandesc sa ajung anul urmator).

Mi-am setat contul, am bifat interese, apoi am primit o lista de evenimente la care as vrea sa merg. Lista personalizata in functie de dorintele mele.

Astfel am aflat ca in Noiembrie are loc un festival cel putin interesant: Mombasa Carnival. Am verificat, in Noiembrie nu am programate plecari (cel putin momentan).

Si daca poate nu ma convisese deja ca merita 100% acum m-a convins. La final am chiar recomandari de pret si zbor si un cost total aproxiamtiv. Da, cam scump, dar sigur mai putem ajusta!

Spune repede! Nu-i asa ca nu vrei sa mai ratezi evenimente atuncic and iti programezi vacanta?

Batalla del Vino

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.