• Menu
  • Menu

Provocare de orientare saaau Orienteering Challenge

Da, chiar se intampla aceasta Orienteering Challenge si se intampla la noi, in Romania! 🙂

Cand? Intre 18 si 20 Iulie, in Borca, Judetul Neamt!

Ce inseamna mai exact asta? O cursa interesanta care iti testeaza atat calitatile fizice cat si psihice! Sa fiu sincera cu voi realizez tot mai mult faptul ca din punct de vedere fizic trebuie sa imi cresc destul de mult rezistenta, psihic mi se pare ca rezist destul de bine :).

Cum merge „treaba”? Nu trebuie sa va faceti griji ca o sa va rataciti sau ceva. Toate traseele sunt marcate iar tu nu trebuie decat sa il alegi pe cel care se potriveste cu nivelul tau de pregatire. Nu exista un traseu gresit! Pe parcursul competitiei vor exista arbitrii ce vor supraveghea atat competitia dar si ca sunteti ok sau daca aveti nevoie de ceva.

Complexitatea unei astfel de harti poate fi descrisa pe scurt intr-o legenda. Exemple sugestive care sa te ghideze in interpretarea hartii: elemente de planimetrie, elemente de hidrografie,elemente de nivelment, elemente de vegetatie, elemente de piatra.
Concursul incurajeaza participantii sa faca miscare si, in acelasi timp, stimuleaza gandirea in timpul efortului fizic, chiar si in conditii de oboseala extrema. Cu o zi inaintea desfasurarii competitiei, organizatorii vor sustine un curs de initiere in 3 Way Orienteering. Acesta va avea loc in data de 18 iulie 2014, la ora 16:00, in cadrul zonei de concurs.

Cel putin mie imi suna tare tare bine si sa fiu sincera imi doresc sa fiu acolo cu voi! Din pacate nu stiu inca foarte clar insaaaa am o surpriza! Aveti sansa sa castigati 5 invitatii la acest eveniment.


 

CONCURS

Ce inseamna asta?

Nu platiti intrare si primiti:

  • Kitul de participant ce contine: Cip de cronometrare SportIdent ( pe care il vei preda totusi la finalul competitiei). Cu ajutorul acestui instrument se vor verifica timpii trecerilor prin toate punctele de control, la secunda!
  • Tricoul competitiei
  • Harta de concurs
  • Numar concurs
  • Vei intra in cursa pentru primele trei locuri (unde poti castiga premii in bani)
  • Cursuri de initiere si instruire inaintea competitiei
  • Extra o excursie pe Muntele Budacu (1859m), cca 22km lungime, urcare cca 1250m cu oameni pasionati de hiking up-hill

Detalii organizatorice:
Programul complet pentru cele trei zile (18-20.07):

Vineri, 18.07.2014
14:00-20:00 validarea concurentilor la centrul de concurs;
16:00-20:00 cursuri de initiere, sustinute de organizatori;

Sambata 19.07.2014
9.00-11.00 validarea concurentilor in zona arenei de sosire;
12:00 start 3Way Orienteering. Timpii de start pentru fiecare concurent se vor afisa din timp pe site si in arena de sosire;
17:00-22:00 festivitatea de premiere, program cultural, spectacole, foc de tabara;

Duminica, 20.07.2014
ora 09:00 excursie pe Muntele Budacu (1859m)

Ce trebuie sa faci?

Postezi pe Facebook un status in care povestesti de ce vrei sa iei parte la aceasta aventura nebuna de trei zile si pui link spre acest articol (you know what they say: sharing is caring). Apoi imi lasi un comentariu spre postarea ta pe Facebook (de preferat este sa fie publica pentru ca eu sa pot sa o vad). Cele mai convingatoare 5 comentarii sunt castigatoare! Poti sa imi povestesti despre cum ai mai participat, despre cum visezi sa inveti intr-un final sa te orientezi (pe bune!) in padure, despre cum ai auzit de la prietenul prietenei colega de generala cu frate despre cum a participat la o actiune de genul acesta si a fost AWESOME! Alegerea e la tine!

START Orienteering Challenge!

shutterstock_201405995

 

Poza pentru a ilustra povestea asta: Shutterstock

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3