• Menu
  • Menu

Vang Vieng, Laos

Daca pana acum in principiu auzisei de majoritatea locurilor in care mai fusesem in Asia, poate de Vang Vieng nu stiai asa multe.

Este un oras din Laos, candva foarte celebru pentru petrecerile sale. Bere, droguri, tubing, multi australieni si englezi unbland dezbracati si petrecand pe strazile orasului. Pana cand… cineva s-a hotarat ca e prea mult.

laos 20

 

Asa cum va asteptati, Vang Vieng nu mai este raliul petrecerilor nebune. Poate ca numarul mare de victime sau poate pur si simplu oripilarea comunitatii, nu putem sa stim sigur ce a oprit avalansa. Cert este ca toate barurile care existau de-a lungul raului au fost desfiintate!

Inca se poate face tubing, dar nu e probabil cea mai fun activitate.

Laos se afla si in mijlocul unei bucati de Asia nu tocmai libertina. Vecinii acestei tari sunt: China, Birmania, Cambodgia, Vietnam si Thailanda.

Cu ce m-a intampinat Vang Vieng?

Cu slapi de Craciun (tocmai fusesera sarbatorile). Trebuie sa fie foarte frumos intr-o tara in care se gasesc si se fac probabil si cadou slapi cu Mos Craciun :).

slapi craciun

M-am bucurat in Vang Vieng de una dintre cele mai bune cazari! O camera mare, spatioasa, cu geamuri peste tot si doua usi! 🙂

Cu peisaje in departare si mic dejun gustos si sanatos! Toate acestea la preturi mai mult decat decente. Undeva la 10 euro pentru o noapte. Lipsa petrecerilor are si un dezavantaj, mai putin turisti pentru zona.

vang vieng 1

 

In prima zi m-am bucurat de peisaje, de oameni, de poduri precare, cave tubing (nu am poze pentru ca nu as fi vrut sa stric aparatul foto), povesti IREALE si cu siguranta false de la „elephant cave”. Ireale dar macar am apreciat nevoia de a spune o poveste si de a vinde!

laos 2 laos 3 vang vieng 4 vang vieng 5 vang vieng 6 vang vieng 9 vang vieng 11

Picturi si statui cel putin interesante

vang vieng 12 vang vieng 13 elephant cave

Pai, si cu taxa de pod cum facem?

vang vieng 14 vang vieng 15

La terase inca este la mare cautare si se difuzeaza Friends, iar raftingul este foarte foarte fun! Mai ales atunci cand si ghidul face activitatea mai placuta cu diverse glume.

vang vieng 16 vang vieng 17 vang vieng 18 vang vieng 19 laos 21 Lipsa marilor petreceri nu m-a deranjat deloc. M-am rasfatat cu vin si mi-am facut prieteni noi, am observat copii care se jucau voios in apa (sau o traversau).

laos 22 vang vieng 23 laos 24 vang vieng 25 laos 26 laos 27 vang vieng 29 vang vieng 31 Vang vieng

 

V-am povestit vizual despre prima zi in Laos, Vang Vieng. Urmeaza multe alte descoperiri interesante in zilele urmatoare! 😉

Povestea continua cu LipaLipa :).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.