• Menu
  • Menu

Henri AppPort – aplicatie mobile pentru aeroportul Otopeni

Nu doar ca Otopeniul si-a imbunatatit considerabil serviciile de ceva vreme dar vad ca incearca sa mearga un pas mai in fata chiar!

Prin intermediul acestei aplicaţii, denumită Henri AppPort, pasagerii pot afla informaţii în timp real despre statusul fiecărei curse aeriene programate să decoleze şi să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, având totodată posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghişeele de check in şi porţile de îmbarcare repartizate fiecărui zbor. De asemenea, aplicaţia prezintă utilizatorilor poziţionarea pe hartă a magazinelor şi spaţiilor de servicii (farmacie, frizerie, standuri de ziare etc), dar şi reducerile şi ofertele din restaurante şi cafenele”.

Aplicatia este disponibila atat pentru Android dar si pentru IOS si este disponibila in limbile engleza si romana. (fair enough din partea mea).

Website-ul aplicatiei este acesta, ii gasiti si pe Facebook iar mie mi se pare unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteau face!

Nu am testat inca aplicatia, o voi descarca. Sunt curioasa voua cum vi se pare ideea, daca o sa descarcati aplicatia si mai ales daca o sa o si folositi!

Henri AppPort

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.