• Menu
 • Menu

Un fel de testimonial de la Mihai

Pana sa ma apuc sa postez ce a scris Mihai despre calatoriile cu fetele LipaLipa o sa va spun cat de simpatic este acest om. Chiar a avut grija de noi mare parte din excursie, mi-a carat bagajul cand am avut insolatie, a sarit cu sticle de apa si se organiza de cate o cafea pentru subsemnata, a carat lucrurile Cristianei cat si cand avea febra dar ne ajuta si ne supraveghea si cand nu eram lovite de molimi.

A luat biletele de India si s-a alaturat grupului fara sa cunoasca pe nimeni. Si nu i-a fost teama de treaba asta ba mai mult a demonstrat ca e un prieten pe care te poti baza. Bai Mihai, sa nu rosesti dar ma bucur mult ca ne-am cunoscut.

Acum aflati cat de bine e sa calatoresti cu Lipa Lipa :), varianta lui.

Mihai_800x536

10 motive pentru care sa NU călătoreşti cu fetele de la lipa-lipa

Lipa lipa_600x600

 

 • 1. Pentru ca îşi cară singure rucsacii

Desi respectivele obiecte sunt mai mari, mai grele si mai verzi decât proprietarele lor o sa reuşeşti foarte greu sa întrerupi legătura puternică creată pe parcursul a mii de km. Poţi sa insişti dar te vei lovi invariabil de un zâmbet larg si un nup scurt.

 • 2. Pentru ca nu sforăie

Fie ca e vorba de confortabila banchetă a unui tren indian categoria a-3-a sau incomodul scaun cu lcd uri in tetiere de pe liniile aviatice emirate fetele lipa lipa nu scot niciun sunet atunci când dorm. Daca totuşi din cauza oboselii, a poziţiei sau a viselor deloc erotice care te încearcă pe parcursul călătoriei tale tu te-ai evidenţiat acustic te vor privi cu aceeaşi simpatie dimineaţa si te vor premia probabil şi cu un biscuite.

 • 3.Pentru că au un buget la fel de redus ca şi al tău

O sa reuşeşti sa trăieşti mult mai multe decât ti-ai propus in vacanța ta făra să-ti deranjezi prietenii de la Provident. O sa înveţi sa te bucuri de intimitatea oferită de cazarea într-un hostel sau de un prânz copios servit pe vreun acoperiş din bazar.
E bine totuşi să nu exageraţi cu gustatul mâncărurilor tradiţionale sau doborâtul recordului la băut bere locală deoarece factura de la sala de fitness din Bucureşti va echilibra economiile realizate.

 • 4. Pentru ca sunt recunoscătoare.

Daca ai avut norocul să le oferi un sfert din apa ta sau daca ai întins o mana pentru a ajuta la urcarea in tren lucrurile astea te vor urmări mult după încheierea vacanței tale. O să-ti mulţumească cu fiecare ocazie făcându-te sa te simţi eroul lor personal. (Interventia mea: si nu e frumos sa fim cu totii eroi personali pentru ceilalti?)

 • 5. Pentru ca au in bagaje lucruri care o să-ți facă viaţa mai frumoasă sau după caz care o să te țină in viaţă.

Vorbim aici de un mini depozit de medicamente si plasturi, un fel de farmacie Catena portabila si aflata acolo gratis doar pentru tine. O să ai de ales din mai multe tipuri de soluţii pentru contracararea efectelor mâncărurilor picante.

 • 6. Pentru că au câte un prieten in fiecare localitate vizitată. (Autoarea iar: multumesc frumos prietenilor care ne-au trimis sa ne vedem cu prietenii lor)

Este vorba desigur de o persoana foarte apropiata lor (o cunoştinţă recomandată de un prieten al unei prieten de pe facebook) care va adăuga vacanței un farmec aparte pe lângă o cazare gratuită, o cina in familie sau o invitaţie la un eveniment Bollywood.

 • 7. Pentru ca familia ta se va mări fără să semnezi vreun act sau sa treci pe numele tau vreun copil rătăcit.

O plimbare romantica de 25 de ore cu trenul, doua ore minunate petrecute într-o tuk-tuk prin periferiile Indiei sau 10 avioane schimbate in 12 zile vor face ca ulterior sosirii in România pe parcursul a multor săptămâni să ți se pară anormal ca mănānci, dormi, razi sau respiri fără a avea in preajma cele două persoane de care te-ai lipit ca un abţibild.

 • 8.Pentru ca sunt foarte organizate

Pentru o vacanta cu adevărat reuşită este nevoie de un plan, un plan minuţios ale cărui detalii sunt stabilite cu mult înainte, dar nu mai devreme de dimineaţa plecării catre viitoare destinaţie. Nu te panica, o sa iasă perfect. Vacanta este momentul ăla al anului când nu prea contează cat e ceasul sau exact în ce zi a săptămânii eşti, contează unde eşti si de ce eşti acolo .

 • 9. Pentru ca se vor mândri cu tine indiferent de situaţie

Fie ca e vorba de faptul de engleza ta este vorbita la nivelul unui copil de clasa a 3 a profil real, asezonata evident cu mişcări ample ale membrelor sau de cele 4 versuri din „Înger, îngeraşul meu” pe care le spui constant in momentul in care piloţii Tarom încearcă sa efectueze o decolare si simultan sa-si continue discuţia pe FB cu iubitele, fetele vor rămâne lângă tine uşor amuzate, dar mandre de tine.

 • 10. ………

…..si pentru ca sunt blonde, satene sau brunete după cum vor, pentru ca rad atunci când îşi pierd carduri sau îşi sparg laptopuri, pentru ca stiu exact ce coniac trebuie comandat pe parcursul zborului pentru a menţine buna dispoziţie pentru ca sunt aşteptate acasă cu trandafiri si pentru ca m-au răbdat atâtea zile.

Aşa ca nu cred ca trebuie sa renunţaţi la all inclusive de la Bulgari pentru a vizita te miri ce tara de la capătul lumii; vecinii de la sud chiar au nevoie de banii noştri.
Dar daca totuşi eşti genul care îşi ia vacanta nu pentru a se odihni ci pentru a experimenta alte moduri de viaţa, încearcă o vacanta in slapi multicolori.

Mihai Constantin, octombrie 2014 (daca nu ma recunoaşteţi sunt cel care are o sacoşă de rafie multicolora in poze)

Si uite asa, eu cred ca tocmai am postat unul dintre cele mai amuzante articole de pe lipa lipa cu foarte multe „inside jokes” enervante pentru voi dar atat de simpatice noi, protagonistii.

De ce am avut medicamente cu noi, cine si-a pierdut cardurile si cine si-a spart laptopul urmeaza sa aflati zilele urmatoare! 

Povestea continua! 🙂 

Eroul si sticla de apa

eroul si sticla de apa_800x590

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.