Asia, India

Cu metroul in New Delhi, India

Reading Time: 2 minutes

Despre New Delhi aflasem de la cei din Mumbai ca este periculos, ca nu e asa primitor, ca nu e Mumbai. Mi s-a parut interesant si eram tare curioasa daca se confirma sau nu teoria. Din fericire nu am avut absolut nici un fel de problema.

Am fost atat de sigura ca totul este ok incat am testat si mersul cu metroul. Ar fi fost probabil mult mai usor sa luam un tuck tuck, eram patru oameni. Si usor dar si ieftin. Totusi am vrut sa experimentam PE BUNE India!


metrou-new-delhi_800x600

metrou-new-delhi2_800x600

metrou-new-delhi3_800x600

 

Ne-am cumparat fiecare cate un jeton cu doua calatorii pe el si inainte de a intra am trecut prin scannere. In India sunt dese aceste controale: la obiective turistice mari, temple, mall-uri, etc.

India-5-of-40_800x533  India-7-of-40_800x533

India-Varanasi-rasarit-37_800x533  India-Varanasi-rasarit-38_800x533  India-Varanasi-rasarit-39_800x533

Si in toata marea aia de oameni atunci cand ne-au vazut turisti au facut in asa fel incat sa avem mai mult loc. Toata lumea s-a dat o jumatate de pas mai in spate (mai mult de atat oricum nu s-ar fi putut). De admirat si interesant. Intr-o anumita masura ne simteam asa, ca la zoo iar exponatele noi eram.

Nu am inteles nici pana in ziua de azi de ce ar fi periculos Delhi. Nu am avut nici macar o problema in absolut nici un moment.

Va povestesc mai multe despre New Delhi in viitor ;). Stay tuned!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

1 Comments

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.